Ideeën gezocht om Veluwe nog aantrekkelijker te maken

Bij de publieksverkiezing ‘Mooiste Natuurgebied van Nederland’ is de Veluwe in 2016 uitgeroepen tot een van de mooiste natuurgebieden van Nederland! De Veluwe heeft daarmee €300.000 gewonnen. De provincie Gelderland wil het grootste deel van dat geld besteden aan vernieuwende en inspirerende ideeën die de Veluwe nog mooier en aantrekkelijker maken.

Zonder winstoogmerk
De provincie noemt als voorbeelden: “Ideeën waardoor meer recreanten en toeristen de Veluwe bezoeken. Of ideeën die de bijzondere natuur en cultuur van de Veluwe versterken of de beleving van de Veluwe verbeteren.” De ideeën worden geïnventariseerd via de website www.prijsvraagdeveluwe.nl die tot 30 september 2017 is opengesteld voor inzendingen. Iedereen zonder winstoogmerk (inwoners, recreanten, studenten, instellingen, verenigingen en stichtingen) kan deelnemen.

Prijzengeld
Het prijzengeld van in totaal €10.000 wordt verdeeld onder de 10 beste inzendingen, zij ontvangen elk €1.000. Het gaat om nettobedragen die vrij te besteden zijn.

Extra prijzen om idee uit te voeren
Naast het prijzengeld maken de winnaars kans op een bedrag van €5.000 tot maximaal €50.000 om het idee daadwerkelijk te realiseren!

Meer informatie: www.prijsvraagdeveluwe.nl/challenges

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *