Floriade Almere stelt zich voor aan de attractiewereld

De Euro Attractions Show (EAS) in Amsterdam was een uitgelezen kans voor de Floriade Almere 2022 om zich te presenteren aan de attractiesector. Met een nieuwe concept is het doel om in 6 maanden tijd de mijlpaal van 2 miljoen bezoekers te halen en dat lukt alleen als er een voldoende aantrekkelijk aanbod is. Alleen al daarom is de inschatting dat er samen met landen, deelnemers en partners voor 70 miljoen geïnvesteerd gaat worden in attractiewaarde.

De Floriade Almere 2022 is allereerst een wereldtuinbouwtentoonstelling, waar bomen, planten, bloemen en landbouw de groene basisvormen. Dit concept wordt compleet gemaakt door in te spelen op voedsel, gezondheid en energie in combinatie met o.a. family entertainment, kunst en cultuur, attracties, en diverse plekken met theater, evenementen en shows.

Enkele beelden uit de presentatie:

Een eerste grote attractie heeft zich inmiddels al gemeld in de vorm van Eden Holland – een eductieve attractie rond een gesloten indoor ecosysteem. Dit project had eerder al gepitcht voor een locatie bij Paleis Soestdijk en ziet nu kansen om aan te haken bij de Floriade Almere.

Meer informatie: www.floriade.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *