FEC House of Fun scoort met evenementen

Family Entertainment Centre (FEC) The House of Fun (Geel, België) opende in januari de deuren en steeds meer bezoekers vinden hun weg naar deze nieuwe indoor entertainment locatie. Naast de basis-attracties wordt er ook steeds meer ingezet op evenementen. In de maand mei wordt er met live muziek en DJ’s een extra reden tot bezoek gecreëerd.

Eddie y Los Grasosos

FEC The House of Fun biedt een magische mix van Arcade Gaming met een knipoog naar de neon van de jaren ’80, een aantal origineel gethematiseerde Karaoke rooms voor wie graag de sterren van de hemel zingt, typische oldskool caféspelen met darts, pool en flipperkasten maar daarnaast ook een centrale grote bar met een fijn aanbod aan drankje, cocktails en meer. Tenslotte wordt er eind mei ook een tweede vestiging van BABU, het fast casual concept van Hertogg Jan, geopend.

Zoals bij de start aangekondigd werd zet House of Fun aanwezige attracties ook in op experience en events om unieke ervaringen aan te bieden. De maand mei is daarvoor de ideale moment en de hele maand is de kalender gevuld met voor elk wat wils. Doorlopend worden op één van de 15 grote schermen sportwedstrijden uitgezonden (zoals wielrennen, voetbal, tennis, snooker, GP en NBA) en uiteraard eind juni ook alle wedstrijden van het EK voetbal.

Daarnaast wordt er ingezet op live muziek met op donderdag 9 mei een optreden van een Mexicaanse rock’n’roll en texmex groep “Eddie y Los Grasosos”. Toegang is gratis en de horeca wordt in een Mexicaans tintje gestopt.

Op donderdag 16 mei gaat alle focus naar de dames. Onder de titel “Girls just wanna have fun” is er een hele avond fun voor onze vrouwelijke doelgroep met karaoke, gaming, specialty cocktails en een portie dansplezier met Lady DJ “Vilalica”. Het is de bedoeling om hier een maandelijks weerkerend concept uit te rollen.

22 mei opent officieel BABU, het fast casual concept van de Hertog Jan Restaurant Group, waar later nog enkele verrassingen voor bekend gemaakt worden. Ook daar zal die avond in het teken staan van food & fun.

De maand wordt afgesloten met een groots studentenfeest, samen met studentenvereniging ATOMOS. Ook daar is staat de avond in het teken van de attracties, gecombineerd met dansbare muziek van één van de huisDJs.

Meer informatie: Thehouseoffun.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *