Toverland biedt een gereduceerd Siësta-ticket tijdens warme periode

Toverland introduceert vanaf zondag 22 juli 2018 een speciaal Siësta-ticket. Met dit ticket kan het attractiepark in de namiddag bezocht worden tegen een gereduceerd tarief. Hiermee speelt Toverland in op de aanhoudende hitte.

De huidige tropische temperaturen in Nederland lenen zich perfect voor een siësta in de middag, net als in warme landen. Dit sluit helemaal aan bij Port Laguna, het nieuwe mediterrane entreegebied van Toverland. “Door onze gasten een Siësta-ticket aan te bieden, kunnen ze hun dag ontspannen beginnen en in de namiddag met het hele gezin genieten van al het moois dat Toverland te bieden heeft,” vertelt Carin van Berkel, Commercieel Directeur.

Volop verkoeling
In Port Laguna wanen bezoekers zich in een zomers havenstadje met een azuurblauwe lagune, waar ze heerlijk kunnen relaxen in een vakantiesfeer. Niet alleen in de lagune zorgen de waterstroompjes voor verkoeling, ook in de rest van het attractiepark voert water de boventoon. Zo is waterpret voor het hele gezin gegarandeerd in boomstamattractie Expedition Zork en wildwaterbaan Djengu River. Naast Port Laguna opende Toverland onlangs ook het nieuwe themagebied Avalon, met bootattractie Merlin’s Quest en achtbaan Fēnix. Uitwaaien kan natuurlijk ook in deze spectaculaire coaster, die vanaf een hoogte van 40 meter met een snelheid van 95 km/u naar beneden vliegt om vervolgens drie keer over de kop te gaan.

Siësta-ticket
Een Siësta-ticket voor personen >120 cm kost € 17,50 en kinderen tussen 90 – 120 cm betalen € 12,50 per persoon. De tickets zijn vooralsnog alleen verkrijgbaar op zondag 22 juli, maandag 23 juli, dinsdag 24 juli, donderdag 26 juli en vrijdag 27 juli 2018 aan de kassa van Toverland. Het attractiepark is deze dagen geopend van 10.00 tot 19.00 uur, tickets zijn geldig vanaf 16.00 uur. Toverland bekijkt op wekelijkse basis of de Siësta-tickets aangeboden zullen worden.

Meer informatie: toverland.com/siesta.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *