Nieuw in Nederland: Urban Axe Throwing

Urban Axe Throwing, oftewel ‘Bijlwerpen’, is nu ook als recreatieve activiteit in Nederland te beoefenen. In juni 2018 is een eerste vestiging in Delft geopend; Eind 2019 gaat de tweede vestiging in Utrecht open en er wordt gezocht naar geschikte locaties in andere steden.

Zie ook: Barbaarse Business – Bijlwerpen (case in Australië)

Even wennen
Sanne Post, die de marketing van Urban Axe Throwing Nederland organiseert is positief over de startfase: “Bij iedereen die het doet slaat het gelijk aan. We krijgen erg veel bedrijfsuitjes en uiteraard vrijgezellenfeestje. In Amerika wordt het ook echt gezien als een sport, waarbij mensen het echt iedere week doen. Dit hebben wij zelf nog niet. Mensen moeten wel nog even wennen aan deze nieuwe activiteit en we krijgen ook erg vaak de vraag of het gevaarlijk is, maar zoals je zelf ook weet is het helemaal niet gevaarlijk.
De reacties zijn tot nu toe dus erg enthousiast en we merken ook dat het qua klandizie steeds beter gaat. We zijn hard op zoek naar een pand in Amsterdam of Rotterdam, maar dat is nog niet zo makkelijk om te vinden, helaas.”

Meer informatie: www.urbanaxethrowing.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *