Gratis ANWB fiets- en wandelkaarten bij het AD

Met de eerste voorjaarsdagen achter de rug trekken grote hoeveelheden fietsers en wandelaars er wekelijks op uit. Volgens het CBS maken alle Nederlanders samen jaarlijks gemiddeld 35 miljoen fietstochten en 48 miljoen wandeltochten. Het AD biedt in samenwerking met de ANWB met ingang van 16 april 10 weken lang op zaterdag bij de krant een nieuwe gratis fiets- en wandelkaart aan. Trouwe lezers en losse kopers krijgen op deze manier de kans om de eigen regio uitvoerig te ontdekken.

Regionale routes
Per regionale editie van het AD (AD Haagsche Courant, AD Dordrecht/Rivierenland, AD Groene Hart, AD Rotterdams Dagblad, AD Utrechts Nieuwsblad/Amersfoortse Courant) heeft de ANWB 10 fiets- en 10 wandelroutes geselecteerd. Voor de lezers van het Algemeen Dagblad is Nederland in drie regio’s opgesplitst (regio Noord-Oost, Midden-West en Zuid), zodat de direct bij de krant gevoegde routes relatief in de buurt zijn. De fiets- en wandelkaarten geven bovendien nog eens extra tips voor een dagje uit.

Fietsen en wandelen
Lydia Kuiterman namens het AD: ‘We hebben recentelijk onderzoek uitgevoerd naar het fiets- en wandelgedrag van onze lezers. Hieruit blijkt dat men geneigd is om vaak terug te vallen op dezelfde routes. Juist omdat wij een groot regionaal bereik hebben, zijn de geselecteerde fiets- en wandelroutes in de regio voor ons een mooi en passend cadeau aan onze trouwe lezers en losse kopers.’

Verzamelbox
Om de fiets- en wandelkaarten goed te bewaren is – speciaal voor deze actie – een verzamelbox ontworpen. De verzamelbox is met afhaalbon uit het AD voor maar € 4,95 verkrijgbaar bij de aangesloten verkooppunten Primera, Libris, Bladzijde, AKO, Van Leest en Free Record Shop.

Gratis fiets- en wandelroutes geselecteerd per regio bij het AD, 10 zaterdagen direct bij de krant vanaf 16 april t/m 18 juni.

Meer informatie: www.ad.nl/routes

7 reacties

  1. Ik spaar alle wandel en fietskaarten van het AD, maar het is erg jammer dat je niet aan alle
    wandel en fietsroutes kan komen uit alle andere regio’s.
    Het zou fijn zijn als ik daar aan kan komen, maar ja mijn vraag is hoe.

    Diana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *