Gouden Greenkey voor Dierenpark Emmen

Dierenpark Emmen is er trots op: We hebben de gouden Green Key! Dat is het internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Dennes Frikken, coördinator Kwaliteit, Arbo en Milieu van het park: “We hadden al een certificaat met niveau zilver, maar ondanks dat de eisen in 2013 zijn aangescherpt mogen we nu de gouden Green Key voeren.

08-green key goldMet name de wijze waarop duurzaamheid in het nieuw te bouwen park is geborgd, is daarin belangrijk geweest. Tegelijk hebben ook de eisen die het park op het gebied van duurzaamheid stelt aan toeleveringsbedrijven en de toename van biologische productgroepen in de horeca een positieve rol gespeeld”.

Deelnemers aan de Green Key doen er alles aan doen om de druk van de onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan Green Key bedrijven een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Het park voldoet ruimschoots aan de eisen van de Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid & Kwaliteit en de Foundation for Environmental Education voor de toekomst, maar blijft actief om verbeteringen door te voeren. Dierenpark Emmen heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Meer informatie: www.dierenparkemmen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *