De eerste kinderrondvaart van Nederland

Alhoewel rondvaarten al jaren onveranderd lijken te zijn (zie artikel: Hebben rondvaarten de eeuwige jeugd?) kiest de Blue Boat Company voor een doelgroepgerichte aanpak. In dit geval een kinderrondvaart in Amsterdam; gericht op de doelgroep van 5 tot 12 jaar. De eerste afvaart is gepland op 1 oktober.

zoetwaterpiraten-blueboatTerwijl ouders luisteren naar een zelfgekozen audiotour neemt gastheer ‘Sjonnie’ de kinderen mee op een spannend, interactief avontuur; ‘Gezocht: Zoetwaterpiraten!’. Tijdens de 75 minuten durende rondvaart gaan kinderen als een echte Zoetwaterpiraat, met behulp van een verrekijker, in de stad dieren spotten. Ook ontwerpen ze een zelfbedacht familiewapen, luisteren ze naar watergeluiden, tekenen ze een schip en krijgen ze van Sjonnie en Harold nog véél meer interactieve opdrachten mee.

Prijs en boekingen
Bij Blue Boat Company is de Zoetwaterpiratenvaart bij ieder kinderkaartje inbegrepen. Een kinderkaartje is bedoeld voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar en kost € 7,50. De prijs is inclusief het Zoetwaterpiraten werkboekje, verrekijker, opdrachten en het interactieve audioverhaal. De tour is op iedere afvaart beschikbaar in het Nederlands en Engels en is ook te beluisteren via de Blue Boat guide app. Kaartjes voor ‘Gezocht: Zoetwaterpiraten!’ zijn te koop via de website en aan de kassa van Blue Boat Company.

Vanaf oktober 2014 t/m maart 2015 varen de rondvaartboten van Blue Boat Company iedere dag van 10:00u tot 18:00u elk uur af en in de herfstvakantie ieder half uur. De boten vertrekken tegenover het Hard Rock Café vanaf de Stadhouderskade 30 in Amsterdam.

Over Blue Boat Company
Blue Boat Company is de Amsterdamse rondvaart rederij met het meest uitgebreide en creatieve aanbod. Naast de langste toeristische rondvaart van Amsterdam bieden zij ook een vloot van luxe partyschepen met flexibel meubilair voor o.a. dinnercruises, borrels, picknicks op een sloep, huwelijken en zelfs uitvaarten. Naast het diverse aanbod loopt Blue Boat Company voorop in het verduurzamen van de Amsterdamse vloot.

Meer informatie: www.blueboatcompany.nl.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *