Binnenkort op Hekspeditie in Sprookjes Wonderland Enkhuizen

Een van de nieuwe attracties die in 2016 wordt geopend is de Hekspeditie in Sprookjes Wonderland Enkhuizen. Momenteel wordt er nog druk gewerkt aan de nieuwe attractie. Als alles goed verloopt dan wil het park de attractie in mei officieel openen.

Attractiepark Sprookjes Wonderland staat er om bekend dat zij veel van hun attracties in eigen huis realiseren. Voor deze attractie werd een hydraulisch platform op een veiling gekocht.

De sfeer…
“We komen een ruimte binnen die best wel donker is, als je rond kijkt lijkt het wel een tovenaarskamer. Er staan overal potjes met vreemde kleuren en kruiden er in. Ook staat het vol met oude boeken in vreemde talen met rare symbolen. Er hangen toortsen aan de muren die de ruimte verlichten. Lange draden van spinnenwebben hebben zich laten draperen over al die oude boeken. En zagen we daar nou een muis wegschieten? Het gevoel bekruipt ons dat we bekeken worden. Kleine oogjes kijken ons aan vanuit donkere hoeken en gaten….”

Dat is de sfeer van de voorshow van de nieuwe attractie. Tijdens de voorshow zal gastvrouw “Heks Hupsakee’ zich voorstellen aan de bezoekers en haar ietwat gebrekkige toverkunsten laten aanschouwen. Hierna neemt ze je mee naar de hoofdshow waar de gasten plaatsnemen op het vliegend tapijt wat zij speciaal voor deze gelegenheid heeft geleend van haar goede vriend tovenaar Magus Fluvius. Vervolgens volgt een spectaculaire vlucht over Sprookjeswonderland!

De hoofdshow zal gelijktijdig kunnen worden bezocht door 35 mensen die plaatsnemen op een bewegend platform. Het attractiegebouw bevat daarnaast een compleet nieuwe toiletunit, een verkoopruimte en diverse technische ruimtes. De verwachting is dat de attractie tijdens in het voorjaar van 2016 in gebruik zal worden genomen.

Meer informatie: www.sprookjeswonderland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *