Attractiepark Slagharen opent gethematiseerde snoepwinkel

Attractiepark slagharen opent vandaag een volledig gethematiseerde snoepwinkel: Cowboy Candy Shop. De winkel is volledig gedecoreerd in de stijl van het wilde westen.

Niet alleen het uiterlijk van de shop spreekt tot de verbeelding. Ook het assortiment is bijzonder, met snoepsoorten die je normaal gesproken niet zo snel in de winkels zou tegenkomen. Zo is het mogelijk om rivierstenen van karamel te eten en om zilveren amandelen te proeven. De snoepjes zijn er in vele smaken, vormen en maten. Van zoete bananen tot zure matten.

Slagharen heeft nog een tweede snoepwinkel in de winkelstraat, Sweeny’s Sweeties. Maar die heeft een compleet ander assortiment.

Leuk zo’n snoepwinkel, maar bieden jullie ook gezondere alternatieven? Reactie van Slagharen: “We kijken inderdaad altijd naar gezonde alternatieven voor onze dagbezoekers en scholen. Zo hebben wij vegetarische broodjes, suikervrije slush. We merken dat er ook nog steeds vraag is naar snack en snoep, we willen het gehele assortiment aanbieden (inclusief gezonde alternatieven).”

Meer informatie: www.slagharen.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *