De agenda van de komende week (week 13)

Dit weekend en de komende week vinden er weer diverse activiteiten plaats voor consumenten en ondernemers. Dat wordt een lastige keuze met zulk prachtig weer.

23–25 maart: Second Home, Utrecht
Er zijn nog volop bungalowprojecten in ontwikkeling in Nederland. De aanbieders zijn positief over de marktontwikkelingen en bieden een aantrekkelijk gegarandeerd rendement. Daarnaast diverse interessante lezingen, o.a. Recreatiewoning als belegging (Europarcs) of Optimaal uw vakantiehuis verhuren (Micazu). Op de foto: Samenwerkende Limburgse parken in het Limburg paviljoen, met een veelzijdig aanbod.

23–25 maart:  Camper Expo, Houten
De exposanten op CamperExpo presenteren u een uitgebreid aanbod van schitterende campers van nieuw tot jong gebruikt, handige accessoires, camperbouw, interessante camperbladen en de nieuwste snufjes voor uw camper.

24 maart:  Motion Festival (o.a. ANVR en Schiphol), Amsterdam
De top van de Nederlandse reiswereld is aanwezig als de wintertijd overgaat in de zomertijd: reisbureaus, touroperators, airlines, autoverhuurbedrijven, verzekeringen, ICT-bedrijven, opleidingen en tal van andere reisbranchegerelateerde bedrijven.

24 maart: Themadag Historische Buitenplaats
Deze themadag gaat over de waarde van de historische buitenplaats als “buitenplaatsbiotoop” in verleden, heden en toekomst. Aandacht is er niet alleen voor de verhalen over de bewoners, de architectuur en vormgeving van de gebouwen en tuinen en over het beheer en behoud van de buitenplaats, maar ook voor het functioneren van de historische buitenplaats in zijn omgeving als een plek om te bezoeken en of te verblijven.

26 maart: Misset Terras 2.0 Event (volgeboekt)
Laat u inspireren tijdens de tweede editie van dit terrasmanagement event van Misset Horeca. Want hoe gaat u ervoor zorgen dat u goed voorbereid bent op het komende terrasseizoen?

27–28 maart: Gastro Tec horecavakbeurs, Kalkar (Du)
De Duits-Nederlandse vakbeurs voor de horeca.

28 maart: Tourism Trends, Leuven
Met o.a. Trendwatchers Adjiedj Bakas en Philip Alford. Dit is het tweede colloquium in een reeks over ‘The Tourism Environment’.

29 maart: Holland Beurs (geannuleerd)
Helaas gaat dit aardige initiatief dit jaar niet door. Lees er meer over op Pretwerk

30 maart: Opening toeristisch seizoen Rivierenland
De Opening Toeristisch Seizoen wordt dit jaar voor de 8e maal georganiseerd door het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland. Jaarlijks bezoeken zo’n 200 stakeholders in recreatie en toerisme in Rivierenland het evenement. Het is de ideale gelegenheid om bij te praten met toeristisch-recreatieve ondernemers, overheden en overige betrokken uit Rivierenland.

30 maart: Workshop Storytelling, Breda
Een workshop over storytelling voor geïnteresseerden van binnen en buiten Academy for Leisure. De workshop zal geleid worden door Moniek Hover, lector Storytelling & Experience en promovenda op het onderwerp: ‘De Efteling als ‘verteller’ van sprookjes’.

30–31 maart: Massage vakbeurs, Almere
Op internet is veel te vinden over diverse therapieën, maar er gaat niets boven een direct contact waarbij je gelijk een gevoel met iemand krijgt. Een vakbeurs met informatie en workshops.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *