Congres ‘Natuurlijk Ondernemen’ over duurzame (verblijfs)recreatie

Op vrijdag 9 oktober 2015, de Dag van de Duurzaamheid, organiseert Stichting De Groene Koepel een congres voor ondernemers in de verblijfsrecreatie. Het congres ‘Natuurlijk Ondernemen’ biedt een platform voor ideeën, wensen en plannen voor de toekomst van de duurzame (verblijfs)recreatie en is gelijk het startschot voor de discussie over de commercieel en maatschappelijk noodzakelijke veranderingen van de (verblijfs)recreatie in de natuur.

kamperenHet congres bestaat uit een programma van verschillende presentaties en parallelle sessies. Centraal staat de vraag: Hoe kom je tot duurzame (verblijfs)recreatie in de natuur? Jan Rotmans, hoogleraar transitiekunde en internationale autoriteit op het gebied van transities en duurzaamheid, sluit de dag af met een inspirerend verhaal.

De Groene Koepel
De Groene Koepel zet zich in voor een duurzame ontwikkeling van groene verblijfsaccommodatie in Nederland en vlak over de grenzen. Met de focus op natuurbeleving, duurzaamheid, cultuurhistorie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) werken we aan een aantrekkelijke, toekomstbestendige verblijfsrecreatie, waarbij mensen los kunnen komen van de hectiek van alledag.

Deelnemers
Het congres ‘Natuurlijk Ondernemen’ is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in of voor de recreatiesector en die richt op een verblijf in de natuur. Zet het alvast in je agenda: 9 oktober van 9.15-17.00 uur in Fort Voordorp, Groenekan.

Meer informatie: www.congresnatuurlijkondernemen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *