Compass Group gaat restaurants Floriade Expo 2022 exploiteren

Minder dan 50 dagen voor de opening maakt de Floriade Expo bekend dat de Compass Group de culinaire partner van Floriade Expo 2022 wordt. Zij gaat voor meerdere restaurants de exploitatie en banqueting verzorgen. 

Compass Group, internationaal marktleider in food en support services, voorziet de gasten op het 60 hectare grote terrein, van een verrassend en duurzaam food & beverage aanbod met haar merken Eurest en famous flavors.

Over de relatief korte voorbereidingstijd maakt de Compass Group zich geen zorgen: “Voor ons is dat geen enkel probleem. We zijn het gewend om met strakke deadlines te kunnen werken.”

Feeding & Healthying the City 

De stad van de toekomst vraagt om groenere, gezondere en energiezuinige oplossingen. Gezonder en bewuster kiezen staat daarom bij alle Floriade-restaurants centraal. Het merendeel van het aanbod is dan ook duurzaam en plantaardig. Het restaurant ‘The Dutch’ is het culinaire hoogtepunt van dit event. Famous flavors werkt hier samen met Les Patrons Cuisiniers. Wisselende sterrenchefs gaan onze gasten, zowel tijdens lunch als diner, culinair inspireren, verwennen en verrassen. Het restaurant heeft 240 plaatsen waarvan 80 op het terras en is toegankelijk voor alle Floriade bezoekers. Van te voren reserveren is gewenst om teleurstelling te voorkomen.

Inspiratie voor de toekomst

“Growing Green Cities is de toekomst. En dit doen we samen.” zegt Kef van Helbergen, Managing Director Benelux bij Compass Group, “Tijdens deze wereldtentoonstelling worden noviteiten getoond ter bevordering van Mens & Maatschappij. Wij zijn vereerd hier onderdeel van te zijn door de gasten een lekkere, gezonde en duurzame beleving te geven.” Dit wordt beaamd door Algemeen Directeur Floriade Expo 2022, Hans Bakker: “Eten en drinken tijdens een bezoek aan Floriade gaat over genieten, duurzaam, gezond en lokaal, passend bij de gezonde, groene en leefbare steden die centraal staan bij Floriade. Compass Group is de partner bij uitstek, duurzaamheid en sociale verantwoordelijk passen zij dagelijks toe en is geheel in lijn met onze foodvisie van Feeding the City. Samen maken we op de Expo een positieve impact richting de toekomst.”

Over Compass Group

Compass Group is beursgenoteerd en wereldwijd marktleider in food en support services, met o.a. de merken Eurest, ESFM, famous flavors en Xandrion.

Meer informatie: https://www.compass-group.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *