Cees Slager vertegenwoordigt recreatieondernemers in Europa

Cees Slager (Eigenaar Molecaten) wordt adviseur van de Europese Commissie voor toeristisch beleid. Hij zal dit doen namens UEAPME, de Europese koepelvereniging voor het MKB en zal dus het belang van alle Europese toeristische MKB bedrijven vertegenwoordigen. RECRON heeft zich hard gemaakt om hem op deze positie te plaatsen en is zeer tevreden dat een excellente Nederlandse recreatieondernemer nauw betrokken zal zijn bij het Europese toeristische beleid.

Slager is zeer content met zijn adviseurschap: “Het is goed dat de Europese Commissie inziet hoe belangrijk onze sector is voor Europa en fijn dat een Nederlander deze post mag betrekken. Hoogste tijd voor innovatie en vooruitgang in de toeristische sector.”
De heer Slager zal plaatsnemen in een High Level Group die de Europese Commissaris Tajani gaat adviseren over het toeristisch beleid. De focus van deze groep ligt op het slim gebruik van ICT om de concurrentiepositie  van de toeristische sector te versterken, maar zal ook veel andere onderwerpen behandelen.

Bron: www.recron.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *