Camping Vreehorst in Winterswijk krijgt nieuwe eigenaren

Camping Vreehorst in Winterswijk is verkocht aan Henrik Jan Mensink en Philip van Zuylen van Nyeveld. Mensink is al eigenaar van de naastgelegen camping De Twee Bruggen. Philip van Zuylen is ook eigenaar van Duinrell. Het is de tweede camping die de heren gezamenlijk overnemen.

Zie ook: Directeuren van Duinrell en De Twee Bruggen nemen samen de Friese camping Blaauw over

“Toch maken we er geen ketenbedrijf van” vertelt Mensink. “Elk bedrijf heeft een eigen uniek karakter en dat willen we graag behouden.”

Mensink noemt de overname ‘een buitenkansje’; “Ik ken het bedrijf en de eigenaren goed. Het is een prachtig en goed onderhouden bedrijf waar we meteen mee aan de slag kunnen. Ze behalen hoge scores op diverse campingplatformen. We zullen de komende tijd wel wat meer verhuuraccommodaties plaatsen en willen ook de ruimte voor toeristische kampeerders wat uitbreiden. Ook zien we kansen in het verbeteren van de horeca.”

Zijn de Twee Bruggen deen Vreehorst geen concurrenten van elkaar?

De bedrijven liggen immers op 5 km afstand van elkaar. Mensink: “Beide bedrijven hebben een heel eigen dfoelgroep. Vreehorst richt zich wat meer op de rustzoeker en jongere gezinnen, terwijl de Twee Bruggen in trek is voor een bijzonder actieve familievakantie.

Meer informatie: www.vreehorst.nl

6 reacties

  1. Erg jammer is een fijne camping. De accommodaties zijn erg mooi en bijzonder schoon. Hebben er erg genoten.

  2. Is een hele mooie camping en gelukkig niet over genomen door cape fun die kopen alles op blijven jullie maar de nieuwe eigenaren heel veel succes

  3. Maak van de camperplaats weer een normaal tarief,weer een aankomende doodsteek voor camperaars in de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *