Platform Elkeplek.nl voegt cultuuraanbod toe

De zoek- en boeksite Elkeplek.nl en izi.TRAVEL zijn een samenwerking aangegaan. Izi.TRAVEL is het platform voor cultuur- en erfgoedorganisaties waar zijn hun aanbod presenteren. Via boekingssite Elkeplek.nl vind je nu deze audiotours in de regio. Het streven van beide partijen is om verblijfs- en dagrecreatie meer met elkaar samen te laten samenwerken.

Ook in Maastricht heeft izi.travel een audiotour
Ook in Maastricht heeft izi.travel een audiotour

Deze samenwerking sluit volledig aan op de visie van beide organisaties. De consument wordt steeds meer digitaal en wil online zijn volledige programma kunnen plannen. “Wij zien weinig samenwerking tussen aanbieders van dag- en verblijfsrecreatie, terwijl zij elkaar goed aanvullen. Wij geven daar als marktpartijen nu een extra stimulans aan.” Aldus Jeroen Wilhelm, directeur van Elke Plek. In december 2015 ontsloot het platform Elkeplek.nl nog de categorieën Jaarplaatsen en recreatief vastgoed.

Izi.TRAVEL ziet dat de consument thuis op de laptop of pc hun reis boekt, maar eenmaal de deur uit schakelen ze over op hun smartphone. Met de izi.TRAVEL app geniet ieder zowel voor als tijdens het verblijf van culturele storytelling op locatie. Naast musea en VVV’s bieden steeds meer partijen audiotours aan, zoals campings, B&B’s en verhuurbedrijven van bijvoorbeeld fietsen, boten en kano’s. De samenwerking tussen Elkeplek.nl en izi.TRAVEL maakt zo een totaalbeleving mogelijk.

In eerste instantie wordt het aanbod van izi.TRAVEL op Elkeplek.nl gepresenteerd bij verblijfsrecreatiebedrijven. Dit wordt gedaan via de kaart-functie. Later zal ook op de site van izi.travel het relevante verblijfsaanbod zoals op Elkeplek.nl te vinden is worden getoond. Op deze manier wordt unieke content samen gevoegd tot een geheel dat voor de consument meer overzicht geeft. De consument kan nu vooraf het cultureel aanbod verkennen, of tijdens het verblijf genieten van bijzondere wandel, fiets en museum audiotours.

Zie ook ons artikel:
Digitaal voorbereid op generatie Z (izi.travel)

Meer informatie:
www.elkeplek.nl
www.izi.travel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *