Elkeplek.nl voegt jaarplaatsen en recreatief vastgoed toe

Het boekingsplatform Elke Plek.nl biedt vanaf nu ook een podium voor het plaatsen van recreatief vastgoed. Recreatieondernemers kunnen hun objecten (te koop aangeboden) en vaste jaarplaatsen voortaan kwijt op het platform. Hiermee komt Elke Plek tegemoet aan de wensen van ondernemers in de Nederlandse recreatiebranche.

elkeplek jan en jeroenHet vastgoed en de vaste jaarplaatsen krijgen een aparte plek op de website van Elke Plek. Ondernemers kunnen de vastgoedobjecten, zonder tussenkomst van een makelaar, eenvoudig en direct op ElkePlek.nl plaatsen. Voordeel van de aparte vermelding op de site is dat mogelijk geïnteresseerden snel het juiste aanbod kunnen vinden.

Minder kosten voor ondernemers
“Het mooie is dat bedrijven die vaste plaatsen aanbieden en al een basisplaatsing bij ons afnemen, gratis van de nieuwe ‘vastgoed’-dienst gebruik kunnen maken”, zegt Jeroen Wilhelm, oprichter van Elke Plek . “Zo kunnen ze een zo compleet mogelijk aanbod aan toeristische plekjes en accommodaties op de site plaatsen. Dat geeft niet alleen een extra toegevoegde waarde en een hogere vindbaarheid, maar het scheelt ook kosten en levert uiteindelijk een beter rendement op ondernemers. Er zijn in Nederland honderden recreatieondernemers die vaste jaarplaatsen aanbieden.”

meer informatie: www.elkeplek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *