15 maart: NIMA expertclass citymarketing

Op 15 maart kunnen ervaren citymarketeers met elkaar ervaringen uitwisselen en inspiratie opdoen tijdens een expertclass die in Veenendaal wordt georganiseerd door het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) en de stichting Netwerk Citymarketing Nederland. Gastspreker is Prof. Dr. Ed Peelen, die zal ingaan op de trends en ervaringen in marketing en de relevantie hiervan voor citymarketeers. Aansluitend vinden intervisiesessies plaats onder begeleiding van ervaren Register Marketeers.

Ed Peelen

Opzet programma
De bijeenkomst start met de trends in marketing door de jaren heen. Daarbij wordt ook stilgestaan bij de veranderende rol van de marketeer, de laatste wetenschappelijke inzichten en de (nabije) toekomst. Welke valkuilen kunnen citymarketeers vermijden en welke waardevolle ervaringen kunnen ze gebruiken? Na een inhoudelijke discussie hierover krijgen de deelnemers vervolgens de gelegenheid om hun eigen ervaringen te bespreken met collega marketeers , onder begeleiding van, door NIMA geselecteerde, Register Marketeers. Deze ervaren marketingprofessionals zullen de deelnemers aan de intervisiesessies begeleiden om samen tot de kern van de case/probleemstelling te komen.

Doelgroep
Het uitgangspunt van de Expert Class is ‘citymarketing voor gevorderden’ en daarom worden vooral professionals die zich fulltime bezighouden met citymarketing nadrukkelijk uitgenodigd deel te nemen. Hieronder vallen bijvoorbeeld managers van citymarketingorganisaties en beleidsmakers, maar ook VVV-directeuren en andere gebiedsmarketeers.

Praktisch
De bijeenkomst vindt plaats op 15 maart van 12.30 tot 17.30 uur in het gemeentehuis van Veenendaal. Deze stad won onlangs de Citymarketing Stimulerings Award met het pilotproject ‘Het Nieuwe Winkelen’. De kosten voor deelname aan de Expert Class bedragen € 395,- voor NIMA-leden, leden van de Nederlandse Vereniging voor Citymarketing en relaties van het Netwerk Citymarketing. Overige deelnemers betalen € 790,-. Aanmelden en meer informatie via http://www.nima.nl/inspiration/evenementen/marketingkalender/evenement/nima-expert-class-stip-aan-de-horizon/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *