Kennisbijeenkomsten en vakbeurzen in de recreatie weer van start in september

Het lijkt wel of de datum van 1 september een symbolische startlijn is voor diverse kennisevenementen in de recreatiesector. Deze maand zit bomvol met vakbeurzen, workshops en symposia waar ondernemers hun bedrijfsvoering mee kunnen verbeteren.

5 – 11 september; Groene Golflengte, radio Kootwijk
Groene Golflengte is een podium voor nieuwe denkwijzen, concepten en oplossingsrichtingen op het gebied van natuur en landschap.. Deelnemers zijn ondernemers, ontwerpers, denkers, burgers, kunstenaars en onderzoekers.
Een aantal programmaonderdelen staat open voor een ieder die van dit podium gebruik wil maken.
http://www.groenegolflengte.nl/

12 september: Inspiratie: Toerisme als economische motor in de regio,
Kennisevenement, georganiseerd door Kenniscentrum Kusttoerisme. Toerisme speelt een belangrijke rol in tal van regio’s, een rol die nog veel prominenter kan zijn. Door krachten te bundelen onder het motto ‘co-local’ en innovatieve verbindingen te leggen met andere economische sectoren komen de opbrengsten van toerisme optimaal ten goede aan de regio.
http://www.kenniscentrumtoerisme.nl/k/nl/news/view/10040/943/Inspiratie-Toerisme-als-economische-motor-in-de-regio.html

12 – 14 september: Deli XL Foodfair, Apeldoorn
Op het gebied van foodservice en horeca worden er de komende tijd vele beurzen en bijeenkomsten georganiseerd. De Deli XL Food Fair is er vroeg bij.
http://www.delixl.nl/actueel/evenementenenworkshops/foodservicefair/fsfhomepagepreshow.jsp

13 september: Trendrede 2012, Utrecht
De TrendRede is een initiatief van Nederlandse toekomstdenkers. De TrendRede kadert en clustert de actualiteit in drie grote overkoepelende thema’s en toont Nederland daarmee een uitgelicht pad richting de toekomst. De manier waarop we leven, werken, consumeren en communiceren zal de komende jaren radicaal veranderen. De beredeneerde lijnen in de TrendRede zijn dan ook uitdrukkelijk bedoeld om discussie en besluitvorming op weg te helpen.
http://www.trendrede.nl

13 september: Informatiedag bedrijfsovername, KvK Lelystad
Voor wie is deze bijeenkomst interessant?
Voor startende ondernemers die zich oriënteren op of bezig zijn met een bedrijfsovername.
Wat leert u in deze bijeenkomst?
U leert hoe het proces van een bedrijfsovername verloopt, met welke aspecten u rekening moet houden en hoe u de overname kunt financieren.
http://www.kvk.nl/bijeenkomsten/ondernemer-worden-door-een-bedrijfsovername/?refererAliasStat=overnamelelystad

13 september, Presentatie HOSTA Rapport, Amsterdam
Wilt u weten hoe de hotelsector er voor staat? Tijdens de presentatie van het HOSTA rapport worden de cijfers gepresenteerd en worden een presentaties over actuele onderwerpen verzorgd.

http://www.horwathhtl.nl/nederlands/nederlandsHTL/Publications/Statistics/HOSTA.cfm

De nieuwe Jacobsen LF500 serie fairwaymaaier op de Demo Dagen

13 – 15 september, Demo dagen, Papendal
De Demo-Dagen is de grootste totaalvakbeurs op het gebied van sport, spel, recreatie en openbare ruimte in de Benelux. De beurs vind plaats op het buitenterrrein van NSC Papendal, dat 11 hectare beslaat. Om de Demo-Dagen te bezoeken, dient u zich te registeren Registreer u vooraf als bezoeker, print zelf uw gratis toegangsbewijs en loop direct het beursterrein op! Onder de bezoekers die zich vooraf hebben aangemeld, worden drie Bilderberg hotelarrangementen verloot.
http://www.demo-dagen.nl/bezoekers

20 – 22 september, Leisure Industry Week, Birmingham
Op zoek naar nieuwe inspiratie op het gebied van recreatie? Neem dan eens een kijkje op de vakbeurs Leisure Industry Week, waar de Britse leisuremarkt haar nieuwe producten toont.
http://www.liw.co.uk/

 

Kijk voor nog meer activiteiten, beurzen en congressen in de agenda van Pretwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *