Roompot breidt het Bospark ’t Wolfsven uit. Dit weekend start het met de verkoop van 21 nieuwe boslodges in Bospark ’t Wolfsven in Mierlo. De 4- en 6-persoonslodges zouden hun eerste gasten in de zomer van 2020 moeten ontvangen.

Roompot breidt het Bospark ’t Wolfsven uit. Dit weekend start het met de verkoop van 21 nieuwe boslodges in Bospark ’t Wolfsven in Mierlo. De 4- en 6-persoonslodges zouden hun eerste gasten in de zomer van 2020 moeten ontvangen.

Roompot Group bouwt aan een nieuw hoofdstuk van zijn Bospark ’t Wolfsven. Via zijn ontwikkelaarstak Roompot Projects start de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland dit weekend met de verkoop van 21 boslodges die het de komende maanden zal ontwikkelen.

Bospark ’t Wolfsven

Bospark ’t Wolfsven is een ruim opgezet familiepark grenzend aan één van de grootste en meest indrukwekkende natuurreservaten van Nederland, de Strabrechtse Heide. Het vakantiepark is erg in trek bij de gasten van Roompot omdat zij er met het alom aanwezige water genieten van de natuur, de ruimte en de Brabantse vrijheid. Wat vaak als feedback van gasten terugkomt is dat zij de omgeving rondom het pittoreske Mierlo door de vele fiets- en wandelmogelijkheden ervaren als een oase van rust.

Bospark ’t Wolfsven biedt met de vele aanwezige faciliteiten, zoals de 4 baden, een fietsverhuur, een jeu de boulesbaan, een midgetgolf, waterfietsverhuur, volop vermaak voor jong en oud.

45 nieuwe boslodges

Het park biedt vandaag al 1600 vakantieverblijven aan. In 2 fasen komen daar 45 nieuwe boslodges bij, waarvan Roompot Projects dit weekend met de verkoop start van de 1ste fase, 21 eenheden. Die 21 in hout en glas gebouwde vakantieverblijven bestaan uit 11 ruime en comfortabele 4-persoons boslodges, 6 boslodges voor 6 personen en 4 Wellness boslodges voor 4 personen. De Wellness boslodges met eigen sauna zullen de eerste van dat type in Nederland zijn die door Roompot worden aangeboden.

Van A tot Z

Roompot is niet alleen de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland, het biedt de toekomstige eigenaar van een vakantiewoning ook een totaaloplossing. Naast de ontwikkeling van de 45 nieuwe boslodges zorgt Roompot ook voor de volledige projectinrichting met eigen stylisten. Zo hoeft de eigenaar zich geen zorgen te maken over de inrichting van zijn vakantiewoning of over het plaatsen en monteren van de inrichting. Als de stylist vertrekt is de woning klaar voor eigen gebruik of verhuur. In het geval van deze boslodges is dit in de zomer van 2020.

Meer informatie: www.roompotprojects.nl/wolfsven.