AI-agents en Copilot in Microsoft 365 en WhatsApp! AI, Automatisering en Digitalisering in de Vrijetijdssector: Nieuws en Advies – Week 43, 2024

In een nieuwe video, gemaakt in samenwerking met Pretwerk.nl, bespreekt Chris de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) in de vrijetijdssector. Hij gaat in op recente trends en toepassingen die deze snelgroeiende technologie steeds meer impact geven in verschillende industrieën, waaronder de vrijetijdsbranche.

Chris vertelt over enkele van zijn recente projecten en presentaties, zoals een training over Microsoft 365 met Copilot. Hierin werd uitgelegd hoe AI kan helpen om productiviteit te verhogen en workflows te optimaliseren. Daarnaast ging hij in op de belangrijke rol van AI in de bestrijding van nepnieuws tijdens een andere sessie, waarbij werd belicht hoe kunstmatige intelligentie kan worden ingezet om betrouwbaarheid en transparantie in digitale media te verbeteren.

Een ander belangrijk punt dat Chris bespreekt, is de introductie van ChatGPT’s Advanced Voice Mode in Europa, waarmee gebruikers via spraak met AI kunnen communiceren. Deze nieuwe functie maakt de interactie met AI intuïtiever en toegankelijker. Ook wijst hij op de opkomst van AI-agents binnen populaire platforms zoals Microsoft 365 en WhatsApp, die gebruikers steeds vaker ondersteunen bij hun dagelijkse taken.

Als vooruitblik kondigt Chris aan dat er binnenkort een speciale aflevering komt over AI-agents, waarin hij dieper ingaat op hun mogelijkheden en toepassingen. Tot slot moedigt hij iedereen aan om zelf de nieuwste AI-tools te ontdekken en te experimenteren met deze technologieën.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *