Nieuw Roompot-park opent in het Brabantse Someren

Zaterdag 25 juni opent park De Heihorsten zijn deuren en ontvangt het zijn eerste Roompot gasten. De eerste fase met 19 woningen is nu gereed voor de verhuur. Er komen nog 81 woningen bij. De vakantiewoningen zijn volgens de historische hoevestijl gebouwd.

Het park, dat wordt ontwikkeld door derden, is met 100 vakantiewoningen, relatief klein. De centrale voorzieningen bestaan uit een receptie, een supermarkt, een fiets/skelterverhuur en een broodjesservice.

De regio rondom het park profileert zich als waardevolle natuurgebied dat rijk is aan onafzienbare heidevelden, talloze vennen en uitgestrekte bossen. De Heihorsten is populair onder de grazers, maar ook onder de moeras- en watervogels.

Hoog comfortniveau

De comfortabele vakantiewoningen mogen dan een historische bouwstijl hebben, de eigen rietgedekte hoeve is wel voorzien van alle gemakken van nu. Inclusief boxspringbedden en een ruim terras en bij de wellnessvilla’s zelfs een stoomdouche en traditionele sauna.

De 19 vakantiewoningen van het park De Heihorsten liggen midden in de prachtige natuur. ’s Ochtends zullen de gasten op het terras met verse broodjes van de parkwinkel willen ontbijten en bedenken welk avontuur ze die dag aangaan. Wandelen in de aangrenzende natuurgebieden van de Strabrechtse of Somerense Heide of de omgeving van het park per fiets ontdekken? Het begint al direct buiten het park waar zij paard kunnen rijden bij de naastgelegen manege of een balletje kunnen slaan op de golfbaan om de hoek.

In het nabijgelegen gezellige plaatsje Someren is het heerlijk toeven voor een hapje en een drankje. Zijn gasten op zoek naar meer stadsvermaak? Dan zal een stadsbezoek aan het Limburgse Weert of shoppen in Roermond op de planning staan. En ook voor een dagje cultuur snuiven in designhoofdstad Eindhoven is De Heihorsten een ideale uitvalsbasis.

Visualisatie van het park als alle vakantiewoningen gereed zijn

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *