Stevige groei boekingen in 2020 voor Interhome in Nederland en België

Zowel in Nederland als België ziet vakantiehuis-verhuurder Interhome de vroegboekingen toenemen. Opvallend is ook dat Belgen en Nederlander vaker in Nederland een vakantiehuis via Interhome boeken.

Voor de Belgische markt ziet Interhome een stijging voor zowel de zomer (+20%) als wintervakanties (+23%). In Nederland liggen deze cijfers op +22% voor de zomervakanties en +39% voor de wintervakanties.

Zowel Nederlanders als Belgen kiezen in 2020 vaker voor een vakantie in Nederland. De Belgische vestiging van Interhome verklaart: “We zien steeds vaker boekingen voor korte verblijven, zeker in Nederland. Dat te wijten aan de sterke uitbreiding van het aanbod de laatste jaren, waardoor Interhome nu zelfs een verdriedubbeling ziet in de boekingen voor Nederland.” De Nederlandse vestiging van Interhome ziet de groeiende belangstelling voor Nederlandse vakantiewoningen ook: “Boekingen van Nederlanders die op reis gaan naar Nederland stijgt dit jaar met 33%.”

De vakantiewoningverhuurder in België ziet een stijging van maar liefst 15% in het aantal boekingen die gemaakt worden via fysieke reiskantoren. In Nederland lag die stijging zelfs op 19%.

Bron en meer informatie: Interhome

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *