Roompot krijgt nieuwe CFO

Roompot Vakanties heeft drs. Coen van der Wel RA, partner van accountantsfirma PwC te Rotterdam, per 1 oktober aanstaande benoemd tot de nieuwe CFO van het vakantieconcern.

roompotVan der Wel (44) rondde zijn studie accountancy af aan NIVRA/Nijenrode Universiteit. In 1991 trad hij in dienst bij accountantsfirma PwC. Van der Wel heeft zijn roots in Zeeland, waar hij sinds zijn tweede jaar woonachtig is. Hij is opgegroeid ‘in en met toerisme’. In 1991 was Roompot één van de eerste klanten van Van der Wel, toen nog als assistent-accountant. In de jaren 2004 en 2005 was Van der Wel de eindverantwoordelijk accountant voor Roompot.

Van der Wel komt aan boord op een moment dat Roompot Vakanties grote groeiambities heeft, zowel nationaal als internationaal. Onlangs werd bekend dat het vakantieconcern ook hoofdsponsor wordt van het nieuwe Nederlandse wielerteam Orange Cycling. Deze week lanceerde Roompot het nieuwe luxe label Largo, waarmee ze internationaal luxe villa’s en eilanden aanbiedt.

“Wat me naast de sector vooral aanspreekt in Roompot zijn de dynamiek, de groeiambities en de strategie”, aldus de nieuwe CFO. Van der Wel volgt de vorige CFO op, die afgelopen zomer na een dienstverband van zeven jaar afscheid nam.

Bron: persbericht Roompot vakanties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *