Soekky Stories – animatie in coronatijd – en nog lang daarna

De buitenexpedities op vakantieparken van Soekky Stories, die kinderen met hun mobiele telefoon kunnen beleven, zijn de afgelopen maanden zeer in trek. Geralt Ploegstra, de geestelijk vader van dit unieke concept: “We zien veel extra aanvragen doordat deze activiteit coronaproof is, maar er zijn meer succesfactoren.”

  • Coronaproof
  • Hybride vorm van buiten spelen en gamification via de mobiele telefoon
  • Duidelijk kostenprofiel voor de aanbieder
  • Gratis aanbod voor de gasten
  • Steeds wisselende content mogelijk
  • Spel en de avonturen worden op maat gemaakt voor het park.

Soekky Stories

Met de locatie-gebaseerde expedities van Soekky Stories kun je elke omgeving omtoveren in een avonturenwereld waar kinderen urenlang en over meerdere dagen verspreid het nieuwe buiten spelen ontdekken. De stories zijn avontuurlijke verhalen en zitten voor de spelers vol met uitdagende opdrachten, vragen, leuke weetjes, foto- en tekenopdrachten. Ze gaan op in het verhaal, scoren punten en verdienen special items. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen het avontuur samen met hun ouders beleven. Vanaf een leeftijd van 8 jaar is het spel ook uitstekend zelfstandig te ondernemen.” Zijn de kinderen dan niet heel erg met hun eigen leefwereld bezig? Ploegstra: “We zien veel interactie van kinderen die samen het spelavontuur beleven. Er kan, op verzoek, ook een competitie georganiseerd worden voor spelers op het park.”

IFrame

Coronaproof

De afgelopen maanden was er een forse extra vraag naar Soekky Stories. Dat heeft Ploegstra niet verbaasd: “Vanwege de coronabeperkingen konden veel activiteiten op vakantieparken niet doorgaan. Om toch een bijzondere vorm van animatie te kunnen bieden, kwamen veel parkeigenaren bij ons uit. Vorig jaar hebben meer dan 50 parken kennis gemaakt met Soekky Stories. Wij ondersteunen de parken bij het aanpassen van het verhaal op het park en ook bij de promotie van de app. Kinderen zijn meestal heel vaardig met hun mobiele telefoon en gaan daardoor makkelijk en snel met het spel op pad.”

Kostenstructuur

De parkeigenaar betaalt een maandbedrag voor het realiseren van het spel op zijn park. Er is een keuze om één, twee of drie verhalen/spellen in het assortiment op te nemen. Het tarief start bij een bedrag van 155,- Euro per maand (ex btw). Daarmee kun je een onbeperkt aantal personen/spelers laten deelnemen aan het avontuur op het park.

Je kunt het spel ook inzetten voor andere doelstellingen op het park. De opzet is uitstekend geschikt  om je kleine gasten kennis te laten maken met het park en de omgeving of om iets te promoten. Je kunt bijvoorbeeld de items die in een avontuur worden verzameld zelf vormgeven. Dit zijn onderdelen die binnen het spel op maat worden gemaakt voor de opdrachtgever.

Wil je kennismaken met Soekky Stories? Vraag dan een demo aan op je park. Je kunt het spel dan in een standaard-editie gratis uitproberen.

Meer informatie: www.soekkystories.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *