Veel belangstelling voor vaste thuisbasis camperaars

Camper Village, het dorp van de gemeente Venlo en Roompot Vakantieparken waarbij reizende camperaars een vaste uitvalsbasis hebben, is een groot succes. Een half jaar na de opening van Camper Village is het nu ook mogelijk volledig ingerichte chalets te huren. Er is een beperkt aantal chalets beschikbaar.

De chalets worden gebruikt als ‘thuisbasis’ voor de korte periode dat de campereigenaar in Nederland wil verblijven. De gemeente Venlo erkent de verhuurplaatsen als vaste verblijfplaats: huurders kunnen zich inschrijven bij de Gemeentelijke Basisadministratie (GBA). Daarmee komen ze in aanmerking voor een uitkering en verzekeringen. De camperaar heeft daarnaast een eigen postadres, een complete inrichting en camperparkeerplaats tot zijn beschikking, voor een lagere huurprijs dan een reguliere huurwoning. Camper Village is het eerste ‘camperdorp’ van Nederland.

€500,-
Het initiatief van Roompot en de gemeente Venlo is enorm aangeslagen. Nog steeds komen er dagelijks aanmeldingen binnen van mensen die hun woning in Nederland hebben verkocht en verder in een camper willen reizen, maar wel een thuisadres zoeken. Voor deze groeiende groep mensen is ‘Camper Village’ een uitkomst.

De chalets zijn te huur vanaf € 500,- per maand en beginnen met een oppervlakte van 38 vierkante meter.

Infoweekend
Op 29 en 30 december vindt in Arcen ‘Camper Village’ een infoweekend plaats. Geïnteresseerden worden tussen 10:00 en 16:00 rondgeleid en geïnformeerd over park, kavels en chalets. Wie zich inschrijft voor het infoweekend kan op het nabijgelegen park Klein Vink een nacht gratis verblijven.

Meer informatie: www.arcenspa.nl

3 reacties

  1. Graag willen we informatie over het infoweekend op 29 en 30 december en willen we gebruik maken van de gratis overnachting op park Klein Vink

  2. ik wil graag weer naar mijn thuisland nederland verhuizen,ik woon momenteel in danmark,nu wil ik de 1ste mei 2016 weer naar nederland,ik heb geld op gespaard in iederegeval voor 8 maanden ,als ik daar kom wil ik natuurlijk gelijk werk gaan zoeken hoelang mag ik in zo huisje wonen ik ben nu al 2 jaar bezig om uit te finden hoe en wat eindelijk vond ik dit adres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *