RTL en ANWB starten tv programma over dagattracties

Vanaf 2 augustus start RTL4 in samenwerking met Het Land van de ANWB, met het programma ‘Het Land Van’. Het wordt een programma met de beste tips voor de leukste uitstapjes in Nederland. Het programma wordt op zaterdag- en zondagochtend uitgezonden.

landvanTV_220In iedere aflevering wordt een afwisselende selectie gemaakt uit de 3288 uitjes in ons land. Die uitjes zijn niet alleen attractieparken, maar ook musea, winkelsteden, of fiets- en wandelroutes. De actuele Uit-agenda is een vast onderdeel van het programma, en iedere week verrast presentator Stella Gommans een BN’er of prominent persoon in de toeristische sector of van de regio met een uitje.

Ook de bezoekers van attracties krijgen een stem. Voor- en na hun bezoek wordt bezoekers van een uitje gevraagd wat ze ervan verwachten en wat ze er uiteindelijk van vonden. Verder wordt kijkers iedere week gevraagd naar hun tips voor ‘Het land van fietsen’ of ‘Het land van pannenkoeken’ etc.

In de sponsorpakketten worden combinaties gemaakt met het internetportal www.landvananwb.nl. Attracties die deelnemen aan een toeristisch item kunnen na afloop de gemonteerde beelden ook beschikbaar krijgen voor gebruik binnen hun eigen kanalen.

Meer informatie: www.anwbmedia.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *