Nominaties voor VeKaBo boerencamping bekend

VeKaBo Nederland heeft zeven boerencampings genomineerd voor de ‘VeKaBo Camping van het Jaar 2012’. Per regio werd de beste camping geselecteerd. Met deze competitie worden de meest vooruitstrevende recreatiebedrijven in het zonnetje gezet. De uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt op 19 oktober tijdens de kampeer en caravan jaarbeurs in Utrecht.

camping Bellet

De campings zijn genomineerd op basis van beoordelingen van gasten. Via de website www.vekabo.nl of het evaluatieformulier in de gids ‘Kamperen op het Platteland’ hebben gasten hun favoriete VeKaBo camping voorgedragen. Een onafhankelijke jury koos – per regio van Nederland – de genomineerde VeKaBo camping. De jury lette behalve op de stemmen van de gasten ook op de algemene uitstraling van de camping. De volgende zeven campings zijn door de jury genomineerd:

Regio Noord-Oost Nederland:
Camping Boerenbont uit Vlagtwedde www.campingboerenbont.nl
Minibospark Jubbega uit Jubbega www.minibosparkjubbega.nl

Regio Utrecht-Gelderland:
Camping Koenders uit Aalten www.minicamping-koenders.nl

Regio Noord-, Zuid Holland en de Wadden:
Camping De Vrije Vogel uit Texel www.vrijevogeltexel.nl

Regio Zeeland:
Minicamping Koolswegje uit Cadzand www.minicampingkoolswegje.nl

Regio Brabant:
Camping de Peelbloem uit Deurne www.depeelbloem.nl

Regio Limburg:
Vakantiehoeve Bellet uit Vijlen www.bellet.nl

De genomineerde campings worden de komende tijd door een mystery guest bezocht, die de genomineerde bedrijven op een groot aantal aspecten zal beoordelen. De uiteindelijke winnaar van de landelijke verkiezing wordt op 19 oktober 2012 tijdens de Kampeer – en Caravan Jaarbeurs in Utrecht bekend gemaakt.

VeKaBo VekaBo is een actieve organisatie die het kleinschalig recreëren op het platteland in Nederland wil stimuleren en heeft inmiddels ruim 1.600 aangesloten recreatiebedrijven. De bedrijven zijn herkenbaar aan het logo met de hooimijt. VeKaBo biedt al ruim twintig jaar ‘charmante plattelandsaccommodaties’ voor jong en oud aan.

Meer informatie: www.vekabo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *