Nieuwe branchevereniging voor sauna- en wellnessbedrijven

Tijdens de Horecava is de nieuwe branchevereniging voor de sauna- en wellnessbranche geïntroduceerd. De Vereniging van Nederlandse Sauna en Wellness bedrijven (VNSWB) is in het leven geroepen om de belangen te behartigen van alle bedrijven in deze branche en zal zich onder andere gaan inzetten voor werkbare wet- en regelgeving, adequate opleidingen en imagoversterking.

wellness

De VNSWB ziet een groot belang in voor een nieuwe vereniging, gezien de groeiende populariteit die de sauna- en wellnessbranche geniet met op dit moment al vele miljoenen bezoekers aan sauna- en wellnessbedrijven in Nederland.

Samenwerking VNSWB en KHN
De VNSWB gaat samenwerken met Koninklijke Horeca Nederland. Ondernemingen die actief zijn binnen de sauna- en wellnessbranche, ongeacht de grootte van de exploitatie, kunnen zich aansluiten als lid van de VNSWB en hiermee rekenen op ondernemersondersteuning en/ -vertegenwoordiging in de voor de branche relevante thema’s.

Organisatie
Op dit moment kent de VNSWB bijna 50 leden en het voorlopige bestuur verwacht binnen afzienbare tijd door te groeien naar 75 leden. Het voormalig bestuur van Sauna & Wellness Nederland heeft samen met een groot deel van haar leden besloten om te komen tot deze nieuwe vereniging. Het bestuur van de nieuwe vereniging bestaat uit:

  • Hans Dolman (Thermen Bussloo)
  • Pieter Bunt (Sauna Het Friese Woud)
  • Hans Lebbink (Sauna Drome & Sauna de Heuvelrug)
  • Frank van den Bruele (Spa Sport Hotel Zuiver)
  • Peter Hölscher (International Wellness Resorts)
  • Dirk Jan Meijer (Livingwell)

Meer informatie: www.vnswb.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *