Mattel Play en Portal Action House in Sevenum gaan dit weekend open

Met een kleine vertraging gaan de indoor attracties Mattel Play (18 mei) en de Portal Action House (19 mei) dit weekend open. De naastgelegen ABC-foodformule met 11 restaurants is al in maart van dit jaar open gegaan.

Mattel Play!
Mattel Play! speelconcept met een oppervlakte van ruim 2.000 m2, en gebaseerd op de bekende characters van speelgoedproducent Mattel. Na Liverpool en Dubai opent Mattel Play! hiermee haar derde vestiging. Mattel Play! Sevenum is tevens de eerste, aan een speelgoedmerk gebonden, attractie in de Benelux.

Mattel Play! Sevenum bestaat uit volledig gethematiseerde zones waar kinderen zich wanen in de werelden van hun favoriete TV-personages, zoals Thomas De Stoomlocomotief™, Bob de Bouwer™, Angelina Ballerina™ en Brandweerman Sam™. Daarnaast kunnen kinderen eigen creaties bouwen in de Mega zones en volop plezier beleven in de Roller Disco.
De indoor speelwereld biedt zowel kinderen als ouders de mogelijkheid om echt samen te spelen en te genieten van kostbare tijd met elkaar. Waar veel standaard indoor speelparadijzen zich enkel richten op actief spelen, ligt bij Mattel Play! de focus op leren met plezier, het prikkelen van de creativiteit en het ontwikkelen van sociale vaardigheden.

meer informatie: www.mattelplaysevenum.nl

Portal Action House
Op zaterdag gaat het ‘Portal Action House’ open. Dit is een bijzondere attractie waarin gaming en trampolinespringen samen komen. The Portal Action House is een concept speciaal ontwikkeld voor tieners en jongvolwassenen. In The Portal Action House ga je sportieve uitdagingen aan in de setting van een virtuele gamewereld.
De attractie neemt haar bezoekers mee in een verhaal. Door allerlei sportieve opdrachten uit te voeren moeten de deelnemers een einddoel bereiken; Gekidnapte kinderen bevrijden van de Evil-e’s). Dit doe je door de werelden van de Evil-e’s te betreden en te strijden door het laten zien van al trucs op de freerunningbaan, op de trampolines en op de pumptrack.

Meer informatie: www.theportalsevenum.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *