Eerste ‘Week van de Watersport’ van start op 14 april

Van 14 tot en met 21 april wordt voor de allereerste keer de Week van de Watersport georganiseerd. Daarin kunnen alle watersportbedrijven laten zien wat zij in huis hebben. Of dat nu de verhuur van boten, het onderhoud van jachten of de verkoop van schepen is, alle bedrijven in de branche kunnen meeliften op dit breed gedragen initiatief.

watersportVia een centrale website: www.weekvandewatersport.nl worden alle initiatieven gebundeld. Op 6 maart hadden een zeventigtal bedrijven zich aangemeld. ,,En nog iedere dag krijgen we nu nieuwe aanmelding binnen´´, aldus een woordvoerder van hoofdorganisator Bohil Media. ,,De provincie Friesland is het beste vertegenwoordigd.” Er zijn ondernemers bij die aanbieden om te gaan sloepvaren in de grachten, mensen leren om te flyboarden en of die voor vrouwen een cursus manouvreren aanbieden.

Promotionele ondersteuning
De Week van de Watersport wordt omarmd door o.a. Cruising Home, Vetus, Beleef Friesland, De Telegraaf Vaarkrant, CWO, Hiswa Vereniging, Hiswa Rai, Hiswa te Water, Holland Surfing Association, NJI / Jachtbouw Nederland, KNRM, Wake- en Waterskibond, Brunswick, Yamaha, Raymarine en vele andere. De Week van de Watersport is een branche overstijgend initiatief. Grote landelijke media als De Telegraaf worden ingezet om de watersport een week lang breed onder de aandacht van het grote publiek te brengen.

Aan deelname hangt een (bescheiden) prijskaartje.

Meer informatie en aanmelden: www.weekvandewatersport.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *