Digitaal subsidie aanvragen voor opleidingskosten in recreatie

SFRecreatie heeft het afgelopen jaar gewerkt aan het digitaliseren van alle subsidieregelingen (tegemoetkoming cursuskosten, tegemoetkoming opleidingskosten (BBL), tegemoetkoming EVC, tegemoetkoming via Bedrijfsopleidingsplan (BOP) en de tegemoetkoming vakbondsverlof.

(foto: Animatiewerk.nl)

Per 1 oktober 2012 is het dan zover. Het indienen van declaraties voor subsidie loopt dan via het nieuwe subsidieportal op de website www.sectorrecreatie.nl. Door het implementeren van de historie van alle tot nu toe verwerkte subsidieaanvragen is het vanaf 24 september 2012 niet meer mogelijk om per post verstuurde declaraties te verwerken.

Wat betekent dat voor u!
U kunt vanaf 1 oktober 2012 uw declaraties digitaal invoeren in het portal via “Mijn account” en het hele verwerkingsproces volgen. Alle bewijsstukken worden daarbij digitaal toegevoegd. Ook kunt u via uw account uw bedrijfsbudget en uw ingediende declaraties inzien. Ook werknemers kunnen een eigen account aanmaken voor het individueel aanvragen van subsidie.

Hoe dient u uw declaraties in?
U gaat op de homepage van de website www.sectorrecreatie.nl naar het blok subsidie aanvragen. U komt dan in het digitale portal waar u een gebruikers e-mailadres en inlogcode aan kunt maken onder de button ‘Mijn account”. De bewijsstukken kunt u digitaal toevoegen of vooraf scannen en uploaden. U krijgt daarbij direct een melding dat uw declaratie is ingediend.

Bron: persbericht Sociaal Fonds Recreatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *