130 trouwlocaties in het bos

Op zaterdag, 12 april vindt de eerste bosbruiloft plaats in het Amsterdamse Bos. Sinds de aankondiging in oktober, is gebleken dat er veel vraag is naar dit unieke aanbod dat in samenwerking met Staatsbosbeheer tot stand kwam. Het concept telt inmiddels een kleine 130 boslocaties middenin de Nederlandse natuur. Het merendeel valt onder Staatsbosbeheer, maar ook de provinciale landschappen en locaties van gemeenten en particulieren hebben zich bij het initiatief aangesloten.

bostrouwerij.Sprookjesachtig
Uniek aan dit concept is dat de complete bruiloft op locatie georganiseerd is, van het ja-woord tot het feest. Met o.a. een ambtenaar van de burgerlijke stand, catering, tent, muzikanten, barista’s en complete styling wordt er een klein sprookje gecreëerd in het bos. Later in het jaar zullen er nog meer bosbruiloften volgen, verspreid door heel Nederland.
Bij Trouwen In Het Bos hebben bruidsparen de keuze uit verschillende arrangementen, variërend van huwelijksceremonie met toost tot ceremonie met diner en feest. Daarnaast zijn er drie verschillende thema’s aan verbonden, waaronder Vintage, Eco Love en Romance.
Meer informatie: www.trouweninhetbos.nl

Staatsbosbeheer
Voor Staatsbosbeheer past het concept van Trouwen in het Bos goed bij de doelstellingen om mensen te laten genieten van de Nederlandse natuur. Beide partijen hebben meerdere locaties door heel Nederland uitgekozen die aan alle eisen voldoen om als geschikte trouwlocatie te kunnen dienen.
Staatsbosbeheer biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld een exclusieve excursie door de boswachter toe te voegen aan het trouwprogramma of het bruidspaar te laten overnachten in een Buitenlevenwoning. Alle opbrengsten worden weer gebruikt voor het beheer van de natuur.
Meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *