Zwaargewicht Landal GreenParks stapt over naar EuroParcs

Een opmerkelijke transfer in de vakantieparkenbranche: Hans Oosterdijk, Director Portfolio & Concept Design bij Landal GreenParks, maakt de overstap naar de EuroParcs Group. Per 1 juni treedt hij als Operational Director van de EuroParcs Group.

Oosterdijk, die Landal GreenParks na veertien jaar gaat verlaten, is een gerenommeerde naam als het gaat om hospitality. ,,Hospitality start uiteraard bij een vakantiewoning die in alle opzichten aan de verwachtingen voldoet maar zeker ook met gemotiveerde medewerkers die weten hoe je een vakantie onvergetelijk maakt. Mede door hier iedere dag een stapje te zetten word je uiteindelijk de beste vakantie-aanbieder. Perfectie is een vereiste, omdat de consument anno nu steeds meer comfort wenst, maar ook omdat je een verantwoordelijkheid draagt naar de eigenaren oftewel de investeerders in de vakantiewoningen.”

Oosterdijk heeft bij Landal GreenParks bewezen oog te hebben voor niet alleen verdieping in de dienstverlening naar de gasten en eigenaren, maar heeft ook aangetoond dat hij in staat is het zogeheten facilitair management te verbreden.  ,,Nederland ontvangt steeds meer toeristen uit steeds meer verschillende landen en EuroParcs heeft grote Europese ambities”, verklaart Wouter Vos namens de directie van EuroParcs. ,, Een vakantiepark managen in zowel Nederland als in het buitenland vraagt daardoor om bredere competenties van werknemers. Zij moeten niet alleen weten dat iemand uit Azië andere wensen heeft dan iemand uit Europa, maar ook daar in gedrag en houding op inspelen. Hans heeft zich in dat opzicht bewezen en we zijn ervan overtuigd dat hij richting en sturing aan de gehele EuroParcs-organisatie gaat geven. Zodat wij op het gebied van hospitality de stap van een hoog niveau naar absoluut topniveau gaan zetten.”

Bron en meer informatie: www.europarcs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *