Zoektocht naar Leukste Zwembad van Nederland van start

Elke zwembad is uniek. Maar wat maakt een zwembad nou het Zwembad van het Jaar? Is dat de prijs/kwaliteit verhouding, de gezelligheid, de klantvriendelijkheid, de gastvrijheid voor verenigingen of de hygiëne? Zowel het publiek als een deskundige vakjury bepalen in de komende weken welke zwembaden in de prijzen vallen. Iedereen kan stemmen via www.zwembadvanhetjaar.nl

Matthijs van Nieuwkerk en Pieter van den Hoogenband over hun eigen zwembad
Iedereen heeft wel een favoriet zwembad. In onderstaan filmpje vertellen Matthijs van Nieuwkerk en Pieter van den Hoogenband wat hun favoriete zwembad is.


 

KiKa
Dit jaar keert de organisatie samen met haar partners voor iedere stem € 0,05 uit aan KiKa. De missie van KiKa is om kinderkanker de wereld uit te helpen. In 2011 werden er ruim 63.000 stemmen uitgebracht bij De Zwembad van het Jaar Verkiezing. De verkiezing is gratis voor genomineerde zwembaden en stemmers. De winnaars worden op 28 november 2012 bekend gemaakt tijdens de Recreatie Vakbeurs in Gorinchem.

Prijzen voor stemmers
Voor de mensen die stemmen zijn er leuke prijzen te winnen. Zo zijn er 3 Ecamp vakanties te winnen naar campings met de mooiste zwembaden. 10x een jaarabonnement op de Eurosport Player en 5x een abonnement op Mijn Zwemcoach van de KNZB.

Voor zwembaden
De verkiezing start van 1 juni 2012 tot en met 31 augustus 2012 voor alle openluchtzwembaden. Openluchtzwembaden krijgen zo voor het eerst de mogelijkheid om de verkiezing optimaal te benutten. Vervolgens vindt de verkiezing van 3 september 2012 tot en met 23 november 2012 plaats onder alle overdekte en combibaden.
De organisatoren van de wedstrijd stellen promotiemateriaal ter beschikking zodat zwembaden de wedstrijd bij hun eigen gasten goed onder de aandacht kunnen brengen.

Organisatie
Bij de verkiezing zijn Ecamp, KNZB, Recron, VoucherVandaag, Eurosport, aQuaVision en Wij Willen Sport betrokken. De Recreatie Vakbeurs is Facility Supplier. De organisatie is in handen van Vote Company, specialist in de ontwikkeling en realisatie van verkiezingsconcepten.

Meer informatie: www.zwembadvanhetjaar.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *