ZKA Leisure en Seinpost samen naar Waalwijk

ZKA, economisch adviesbureau op het gebied van leisure en adviesbureau Seinpost, (jeugd, leefbaarheid en gebiedsontwikkelingen) gaan nauwer samenwerken. Daarvoor verhuizen beide bedrijven naar een nieuw pand in Waalwijk. Seinpost voegt o.a. kennis toe op het gebied van horeca en retailinpassingen, maar heeft ook zeer specifieke kennis in huis over gebiedsontwikkeling.

Er is geen sprake van een fusie. Beide bedrijven blijven zelfstandig, maar dankzij de verhuizing kan er wel makkelijker ad-hoc worden samengewerkt. Zowel ZKA als Seinpost maken onderdeel uit van de RadarGroep.

Maatschappelijke vraagstukken
Léon Jobse, Manager innovatie en ontwikkeling: “De uitdagingen in de leisure-markt zijn groot. De kennis en ervaring van Seinpost op het gebied van stedelijke gebiedsontwikkeling, leefbaarheid en jeugd, worden ook voor de recreatiesector steeds belangrijker. Met name in deze tijden van crisis komen diverse maatschappelijke problemen ook terecht bij recreatiebedrijven. Collega Seinpost heeft al bewezen dat zij adequate oplossingen kan leveren.”

ZKA schrijft de komende weken regelmatig een blog op deze website, waarin nader wordt ingegaan op actuele vraagstukken uit de sector.

Vanaf 1 november zitten ZKA en Seinpost op de Biesbosweg 16C in Waalwijk.

Meer informatie:
www.zka.nl
www.seinpost.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *