Zaterdag 6 mei; officiële start van de Meimaand Fietsmaand

Meimaand Fietsmaand is een nationaal begrip. Er trekken deze maand duizenden fietsers eropuit om te ontdekken hoe mooi Nederland is. Dit jaar is Nunspeet gastdorp van het fietsevenement. Op zaterdag 6 mei wordt daar ook de Meimaand Fietsmaand officieel afgetrapt.

De Randmeren gastheer 2017
Gastdorp Nunspeet hoort bij de Gastvrije Randmeren. Dit gebied bestaat uit 9 prachtige, heldere meren omringd door stranden, bossen en natuurgebieden in het midden van ons land. Dit jaar zijn de Randmeren door Leisure Experts, de organisator van Meimaand Fietsmaand, gekozen tot gastheer! Dit word je niet zomaar. In het ‘Dutch Lake District’ gaan fietsplezier en waterpret hand in hand! Het is dé perfecte combinatie voor een heerlijk dagje uit.

Net op tijd voor de opening van de Meimaand Fietsmaand is ook het fietsrondje Randmeren gelanceerd. Deze route beslaat in totaal 5 provincies en is ruim 180 kilometer lang. Het nodigt dus uit om langere fietsroutes te fietsen, maar door de veerponten en de bruggen zijn ook Meer info: www.randmeren.nl

meer informatie: www.meimaandfietsmaand.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *