Walibi Holland organiseert driedaags Game-event in het attractiepark

Walibi Holland haalt bekende games als Fortnite, Minecraft, FIFA en Just Dance naar het park. Het attractiepark in Biddinghuizen staat komend voorjaar drie dagen lang volledig in het teken van games, tijdens de eerste editie van het grootste game-event in een attractiepark in de Benelux.

Onder de noemer Walibi Play worden bezoekers van alle leeftijden ondergedompeld in de wereld van populaire games, terwijl de attracties gewoon geopend zijn.

Verspreid over het park komen verschillende themazones waar gegamed kan worden; van hedendaagse toppers tot beroemde klassiekers. Bezoekers kunnen hun game- en YouTubehelden ontmoeten én het tegen de pro’s opnemen in legendarische gamebattles. Verder zijn er diverse podia waar de hele dag door iets te beleven valt voor gameliefhebbers. Voor de organisatie werkt het attractiepark samen met de partij META, de grootste gaming & e-sports agency in de Benelux, gekend van onder andere de gamebeurs GameForce.

“Walibi Holland is bij uitstek een park dat zich leent voor het organiseren van meeslepende evenementen”, vertelt directeur Mascha Taminiau. “Dat we daar een ster in zijn, laten we al jaren zien tijdens Halloween Fright Nights in oktober. Met de komst van Walibi Play gaan we die positie verder versterken.”

Walibi Play vindt plaats op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 mei 2022. Het park is dan extra lang geopend: van 10.00 tot 20.00 uur. Tickets zijn nog niet verkrijgbaar, deze zijn binnenkort online te koop. Het nieuwe Walibi-seizoen start op zaterdag 2 april.

Bron en meer informatie: www.walibiholland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *