Walibi Holland opent vernieuwde zone ‘Play Ground’

Walibi Holland komt uit haar winterslaap en maakt zich op voor een nieuw seizoen vol avontuur en adrenaline. Met de opening van het park op zaterdag 30 maart kunnen gasten ook de vernieuwde zone Play Ground bewonderen. Deze zone staat in het teken van een speelplaats, waar kinderen maar óók volwassenen zich kunnen vermaken.

© Walibi Holland

De seizoenstart van Walibi Holland 

De attracties worden warmgedraaid, de laatste planten gepoot en zowel oude als nieuwe medewerkers getraind voor de verschillende attracties. Het paasweekend is steevast het openingsweekend van Walibi Holland en het moment dat jonge en oudere gasten weer kunnen genieten van meer dan 40 attracties. Het nieuwste familiegebied Speed Zone – OFF ROAD is ook dit jaar dé uitvalsbasis voor de jongste gasten die het park komen bezoeken.

Vernieuwde Play Ground zone

Sinds 2018 vernieuwt Walibi Holland elk jaar een zone door deze een nieuwe uitstraling te geven. Dit is op basis van een voor Walibi ontwikkelde styleguide, genaamd Festivalization. Deze winter is het gebied W.A.B. Plaza, waarin zweefmolen Super Swing en boomerang achtbaan Speed of Sound staan, getransformeerd tot Play Ground: de speelplaats voor kinderen én volwassenen. In deze zone is het speelgoed van kinderen levensgroot geworden, denk aan een tol, een brandweerspel en een waterboot. In het restaurant Yummy Tummy – welke begin juni opent – kunnen gasten binnenkort genieten van de Griekse, Italiaanse, Mexicaanse en Aziatische keuken. 

Voor meer informatie: Walibi.nl

© Walibi Holland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *