Voorne-Putten zoekt creatieve recreatieondernemer(s) voor Oud Hoenderhoek

Recreatieschap Voorne-Putten zoekt een of meer creatieve recreatieondernemers voor Oud Hoenderhoek (Geervliet). Die plek vraagt om een onderscheidende horecagelegenheid, maar biedt ook kansen voor een veelzijdig concept: een mix van recreatie, cultuur en een programma voor alle seizoenen.

Er wordt gedacht aan horeca, dagrecreatie, kleinschalige verblijfsrecreatie, culturele
evenementen en activiteiten.

Voor Oud Hoenderhoek zoekt het recreatieschap één of meer initiatiefrijke ondernemer(s) met visie. En met een onderscheidend plan dat inspeelt op de behoeften in de regio. Samen met de ondernemer(s) willen het recreatieschap en de gemeente Nissewaard van Oud Hoenderhoek een echte trekker voor VoornePutten maken. Vanaf zomer 2021 zijn er op de locatie al tijdelijke initiatieven om meer activiteiten en bezoekers naar het gebied te krijgen. Per 31 oktober 2022 is Oud Hoenderhoek beschikbaar.

Ontwikkelruimte

De locatie heeft een omvang van ca. 1.800 m2. Uitbreiding van het aantal m2 is bespreekbaar, mits de openbaarheid van het gebied niet in het geding komt en het gebruik in overeenstemming is met het bestemmingsplan. De gemeente denkt graag mee en stelt zich flexibel op, bijvoorbeeld waar het gaat om eventuele aanpassing
van het bestemmingsplan. Het doel is een positieve, duurzame bijdrage te leveren aan de locatie en het Bernissegebied als geheel. Aandacht voor de landschappelijke kwaliteit in de ontwikkelingsplannen is daarom een voorwaarde.

Meer informatie: zie aankondiging op Tenderned

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *