Voorbereidingen Meimaand Fietsmaand in volle gang

Over een kleine maand gaat de Meimaand Fietsmaand van start. In de maand april stappen in elke provincie 2 enthousiaste fietsbloggers op de fiets om alvast een voorproefje te bieden van de unieke fietsmogelijkheden van Nederland. Hun ervaringen en foto’s delen zij vanaf 1 mei op de site Meimaandfietsmaand.nl. Ook de aanhaakpagina voor ondernemers staat online.

de fietsbloggers van 2017

Blogtoer 2017
Er gaat een gevarieerd gezelschap op stap: moeder en dochter, vader met dochter, echtparen, vriendinnen… Caroline Scholtens van Leisure Experts, de organisator van Meimaand Fietsmaand: “Vorig jaar zijn we gestart met deze blogtoer en dit was een groot succes. Ik ben heel benieuwd naar de verhalen, tips en foto’s van onze nieuwe reporters! De edities van 2016 zijn overigens nog steeds te lezen op onze site.”

Op de fiets is elke dag een feestje
De blogtoer is slechts een van de vele activiteiten van Meimaand Fietsmaand. In het hele land zijn er mooie tochten, speciale evenementen en gastvrije arrangementen. Voor jong en oud, voor fietsliefhebbers op elk sportief niveau. Nederland is op z’n mooist in mei en hoe kun je dit beter beleven en ontdekken dan op de fiets?

Gastheer van Meimaand Fietsmaand
Tijdens Meimaand Fietsmaand is een belangrijke rol weggelegd voor de gastheer van het evenement. Dit jaar zijn de Randmeren officieel gekozen tot ambassadeur. Dit gebied bestaat uit negen prachtige, heldere meren in het midden van ons land, omringd door stranden, bossen en natuurgebieden. In het ‘Dutch Lake District’ gaan fietsplezier en waterpret hand in hand! Het is de perfecte combinatie voor een heerlijk dagje uit.

Gastdorp ‘Nunspeet aan zee’
Meimaand Fietsmaand heeft dit jaar niet alleen een gastheer, maar ook een gastdorp: Nunspeet. De volledige gemeente staat klaar om bezoekers hartelijk en met persoonlijke aandacht te ontvangen. Het dorp presenteert alle fietsmogelijkheden van dit bijzondere stukje Veluwe aan de Randmeren, of zoals men zelf zegt: ‘Nunspeet aan zee’.

Aanhaakmogelijkheden
In de gastregio en gastgemeente zijn de voorbereidingen al in volle gang. Daar zijn de regionale ondernemers inmiddels benaderd door de regionale promotie-organisatie.
Er zijn door het hele land diverse aanhaakkansen. Deze zijn samengevat in paketten waaraan ondernemers, maar ook regio-promotie-organisaties kunnen deelnemen.

Meer informatie: Deelnemen en downloaden op meimaandfietsmaand.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *