Vernieuwing van het spookhuis in Drouwenerzand werd wat uitgebreider dan gepland

Het Drentse attractiepark Drouwenerzand zag de opknapbeurt aan het oude spookhuis uitgroeien tot een compleet nieuwe attractie. Inmiddels het het griezelhuis ‘Landhuys den Linden’ officieel geopend.

Froukje Bruins van het attractiepark ligt toe: “Voor het jaar 2022 stond ‘groot onderhoud’ gepland voor het voormalige Spookhuis, dit is dankzij het enthousiasme van directeur Bert van der Linde een beetje ‘uit de klauwen’ gelopen; er staat nu een compleet nieuw gebouw met een complete nieuwe inrichting. Onze gasten zullen nog weinig herkennen van het vorige spookhuis, alleen de karretjes zijn gebleven verder is alles vernieuwd. In Landhuys den Linden worden gasten gelijk vanaf de wachtrij meegenomen in het verhaal.”

Veel attractieparken besteden alleen rondom Halloween aandacht aan een griezelattractie. Dit halloweenseizoen is bij veel parken uitgegroeid van dalseizoen naar topseizoen. Recentelijk kennen we nog de case van De Efteling die het Spookslot gaat afbreken. Dat leidde tot de nodige publieke verontwaardiging. Blijkbaar is het griezelsegment een categorie waarop de consument nog lang niet is uitgekeken.

Het bedrijf Leisure Games uit Arnhem heeft voor de gehele inrichting gezorgd.

Meer informatie: www.drouwenerzand.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *