Verkoop gestart luxe recreatiewoningen Dormio Resort De Hondsrug

De verkoop van vakantiewoningen op het nieuwe Dormio Resort De Hondsrug is gestart. In de bosrijke omgeving van Gasselte worden midden in de natuur, verscholen in het groen en langs een kreek, 70 luxe vrijstaande recreatiewoningen gerealiseerd.

Dormio Resort De Hondsrug

Het resort omvat een gevarieerd woningaanbod, gericht op een breed publiek dat van het kenmerkende ‘rust en ruimte’ van de provincie Drenthe houdt. Op het complex wordt tevens een hotel met 70 kamers gerealiseerd. Er zijn informatiedagen op 14 en 15 mei op de projectlocatie.

Kwalitatief hoogwaardig en veelzijdig aanbod

Artist impression Wellnesswoning

Dormio Resort De Hondsrug onderscheidt zich met een kwalitatief hoogwaardig en veelzijdig aanbod aan recreatiewoningen en voorzieningen. Zowel het resort zelf als de huizen zijn ruim opgezet. De verschillende typen vakantiewoningen refereren met hun bouwstijl aan de natuurlijke omgeving en zijn gemarkeerd in vijf labels.

  1. Zo zijn er Groupwoningen met een groot terras en buitenkeuken, geschikt voor families of vriendengroepen tot 14 personen.
  2. De Lifestylewoningen variëren van 4 tot 10 personen en zijn ook alle voorzien van een ruim terras, eigen barbecue, buitenkachel en pizzaoven.
  3. De Kidswoningen zijn met hun indeling en inrichting helemaal afgestemd op kinderen en grenzen aan de grote speelheuvel.
  4. Voor gezinnen met oudere kinderen zijn er Activewoningen met een gamehoek en buitentrampoline.
  5. De luxe Wellnesswoningen beschikken over een (binnen)sauna en bubbelbad in de tuin.

Centrale voorzieningen

Voor een resort met 75 hotelkamers en 75 vakantiewoningen heeft het park een aardig centraal voorzieningenniveau. Zo huisvest het centrumgebouw o.a. een receptie, een restaurant / bar, een minimarkt, fitness, een kidsclub met speelfaciliteiten en een binnenzwembad met wellnessfaciliteiten. De gasten op het park kunnen ook gebruik maken van de fietsverhuur. Voor de zakelijke markt is er vergaderruimte beschikbaar.

OP de vraag of de uitgebreide voorzieningen niet te zwaar drukken op de exploitatie antwoord Dormio CEO Don van Schaik: “De voorzieningen worden gedeeld met het te realiseren hotel (met 70 kamers). Juist daardoor is het mogelijk om een relatief uitgebreid voorzieningenniveau te realiseren voor ‘slechts’ 70 woningen. De balans (met dus de 140 extra bedden voor het hotel) tussen voorzieningenniveau en accommodaties is naar onze mening prima.”

Een nieuwe situatie na corona

Directeur van Dormio Group B.V. Don van Schaik is trots op deze aanwinst en verwacht veel belangstelling van investeerders in recreatief vastgoed voor Dormio Resort De Hondsrug: “We reizen weer, maar in de afgelopen coronajaren hebben we juist ook Nederland weer ontdekt en leren waarderen. Dit is een unieke locatie, vlakbij ’t Nije Hemelriek, dat ook wel de Malediven van Drenthe wordt genoemd. De vrijstaande woningen op ruime kavels maken het echt tot je eigen plekje en binnen het resort is veel ruimte voor de natuur.”

Projecten ‘Nieuwe stijl’

Met de realisering van Dormio Resort De Hondsrug voegt de Dormio Group een natuurlijke parel toe aan haar groeiende portfolio van recreatieprojecten ‘nieuwe stijl’, met een onvergelijkbare diversiteit en kwaliteit in Nederland. Momenteel zijn in Nederland meerdere recreatieprojecten in ontwikkeling en naast Dormio Resort De Hondsrug zijn er drie andere projecten in uitvoering: Dormio Wijnhotel Valkenburg, verwachte opening zomer 2022; ontwikkeling en realisatie 124 luxe vakantiewoningen Dormio Resort Nieuwvliet-Bad, oplevering verwacht voorjaar 2023; Dormio Resort Medemblik, 88 luxe vrijstaande en geschakelde vakantiewoningen, verkoop onlangs gestart.

Bron en meer informatie: www.resortdehondsrug.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *