Vakanties voor ‘Stichting het Vergeten Kind’ op Vakantiepark Molenwaard krijgt steun uit de regio

In het weekend van vrijdag 31 maart t/m zondag 2 april 2023 verbleven 25 gezinnen via Stichting het Vergeten Kind op Vakantiepark Molenwaard. Het vakantiepark stond er niet alleen voor, maar kreeg steun van vele bedrijven uit de hele regio.

Tijdens de zogenoemde Heppie Weekenden, krijgen kinderen in Nederland die om verschillende redenen er niet zomaar tussenuit kunnen de kans om even te ontspannen, leuke dingen te doen en nieuwe vrienden te maken. Dit vonden Vakantiepark Molenwaard en vele ondernemingen uit de omgeving zo’n mooi initiatief, dat zij samen het gehele weekend hebben gesponsord.

De 25 gezinnen kwamen op vrijdag aan en verbleven ieder in een eigen huisje op Vakantiepark Molenwaard. Alles was voor hen klaargezet en geregeld. Zo sponsorde Bidfood, Flexivers en Bakker van der Grijn eten in hun accommodaties, zodat de gezinnen lekker konden lunchen en iets konden eten en drinken wanneer zij in hun accommodatie waren.

Steun uit de regio

Daarnaast lag er voor de kinderen een leuke Fien & Teun artikel klaar gesponsord door Kids Toys World. Tijdens hun verblijf was er voor de gezinnen van alles te doen. Zo werd er op vrijdagavond een bingo georganiseerd, waarvoor Cora van der Heijden leuke prijzen had geregeld bij regionale retailers w.o. Kraakman, Jumbo Meijerink, Dier & Kind, BMX World, DA Groot-Ammers, de Boekenkist en Hema Gorinchem. Ook kregen de gezinnen het gehele weekend onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard en zorgde Verschoor Reizen dat zij met een speciale Fien & Teun bus
heen en weer konden reizen tussen beide parken.

Het weekend bleek een groot succes en alle gezinnen hebben een onvergetelijk weekend gehad met dank aan al deze sponsoren.

Bron en meer informatie: www.vakantieparkmolenwaard.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *