Vakantiepark De Veluwse Hoevegaerde stapt over naar Roompot

Het vakantiepark De Veluwse Hoevegaerde stapt op 1 januari 2022 over van Landal naar Roompot. Het park met met 164 accommodaties is al de 3de locatie die Roompot dit jaar aankondigde.

De markt voor vakantiewoningen / vakantieparken is volop in beweging. Voor Roompot is dit park al weer het derde park dat dit jaar wordt toegevoegd aan het portfolio. Waar Roompot de afgelopen jaren vooral veel nieuwe parken op kustlocaties toevoegde is er nu ook meer activiteit zichtbaar op binnenlandse toeristische toplocaties. Roompot kwam tot de nieuwe overeenkomst op De Veluwse Hoevegaarde na onderhandeling met de Vereniging van Eigenaren – een groep van particuliere investeerders.

Eerder dit jaar werd ook al een nieuw bungalowparkconcept met hotelfaciliteiten op de Veluwe aangekondigd onder de naam: Cuber

De Veluwse hoevegaaerde

Met de 164 gelijkvloerse, vrijstaande hoevewoningen en bungalows richt het park zich nu vooral op de doelgroep van rustzoekers. (zie ook: Streep door extra huisjes Veluwse Hoevegaerde – in De Puttenaer) In het persbericht van Roompot worden echter ook families met kinderen nadrukkelijk genoemd als doelgroep. Er zijn 14 verschillende types hoevewoningen en bungalows aanwezig: van ruime 2-persoonsbungalows met alle faciliteiten tot vernieuwde 6-persoonshoeves met rieten kap.

De Veluwse Hoevegaerde heeft een overdekt zwembad en peuterbad en opent in het zomerseizoen het verwarmde buitenbad. Verder zijn er recent een nieuwe supermarkt en een vernieuwd restaurant geopend.

Meer infomatie:

www.landal.nl/parken/de-veluwse-hoevegaerde

www.parkvakanties.nl/vakantiepark-de-veluwse-hoevegaerde/

www.roompot.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *