Vakantie- en attractiepark Speelstad Oranje krijgt nieuwe impuls

Speelstad en vakantiepark Oranje gaat onder nieuw management werken aan een herlancering. Geplande openingsdatum is mei 2022. Er wordt nu al druk gewerkt aan renovatie van het park en de verkoop van recreatiewoningen is gestart. 

Succesvolle jaren

Vanaf de opening in 1992 kende de Speelstad succesvolle jaren. Het all-inclusive concept met daarbij de combinatie van spelen met kermisattracties bleek een schot in de roos van ondernemer en ontwikkelaar Hennie van der Most. Tot groot verdriet van vele, vaste bezoekers sloten de deuren in september 2015 wegens afnemende bezoekersaantallen. Het naastgelegen vakantiepark heeft enkele jaren dienst gedaan als opvanglocatie voor het COA.

Grootse plannen

Na meerdere berichtgevingen over een mogelijke heropening zijn sinds oktober vorig jaar nieuwe gezichten in beeld gekomen voor de overname van de Speelstad & Vakantiepark. Met een compleet nieuwe thematisering, de toevoeging van entertainment shows én het grootste aanbod in overdekt spelen en beleven, belooft Speelstad Oranje opnieuw een groot succes te worden. Kosten noch moeite worden hierbij gespaard: het vakantiepark wordt voor ruim 5 miljoen compleet gemoderniseerd en de speelstad wordt met een bedrag van 3 miljoen toekomstbestendig gemaakt. De nieuwe eigenaren beloven dan ook een Speelstad 3.0.

Nieuwe gezichten

Afgelopen woensdag was het officiële moment van tekenen van de overeenkomsten tussen Hennie van der Most en de nieuwe gezichten van Speelstad & Vakantiepark Oranje. Jan Logtenberg, Rick van der Graaf en Vera Logtenberg worden de nieuwe eigenaren. Het drietal kent verschillende achtergronden in de horecabranche, entertainment industrie en op gebied van marketing & communicatie.

Vakantiewoningen te koop

De ruim 250 vakantiewoningen op het park worden te koop aangeboden voor particuliere en zakelijke investeerders. Nu er een enorme vraag is naar investeringsmogelijkheden zijn deze compleet gemoderniseerde recreatiewoningen met een jaarlijks netto rendement van 6% een aantrekkelijke investering.

Meer informatie: 

www.vakantiewoningoranje.nl

www.speelstadoranje.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *