Uitgever BCM neemt Toeractief en Buitenleven over

Uitgever BCM neemt per 1 mei 2014 de ANWB-magazines Toeractief en Buitenleven over. ANWB Media is sinds eind vorig jaar actief om de beide magazines elders onder te brengen. In BCM, uitgever van special interestbladen, heeft de ANWB de juiste partij gevonden. Er was veel belangstelling voor de titels.

BCM uitgever Eric Bruger: “We zijn er trots op dat we Buitenleven en Toeractief mogen toevoegen aan onze mediaportefeuille. Deze prachtige titels zullen hier een mooie toekomst tegemoet gaan.”

Toeractief is het wandel- en fietsmagazine van de ANWB. Met informatie over natuur en cultuur, én unieke wandel- en fietsroutes in Nederland. Buitenleven is een glossy boordevol inspiratie voor de dingen in en om het huis, aangevuld met leuke tips voor een dagje uit. Prachtige fotoreportages, inspirerende artikelen over wonen, koken, tuinieren, natuur, cultuur en de mooiste plekjes in Nederland.

ANWB Media geeft een breed scala aan tijdschriften uit, waaronder de Kampioen. Verder is ANWB uitgever van diverse boeken, routekaarten en digitale diensten voor onderweg en op reis.

Uitgeverij BCM in Eindhoven heeft ruim veertig jaar ervaring in het maken van magazines. Het familiebedrijf richt zich op special interest media, zowel in print als online. Opdrachtgevers als FrieslandCampina (KOE), Rabobank (regionale uitgaven van Rabobank Dichterbij), de Nederlandse Bridge Bond (Bridge) en Recreatie Centrum Nederland (Samen!) hebben hun titels ondergebracht bij BCM, waar ook eigen consumententitels als Luister (klassieke muziek), Jazzism, Muziek.nl Magazine, Horse International en one-offs als SINT, Willem en Het Spuiten en Slikken Zomervakantie-Doe-Boek in eigen beheer worden gemaakt. BCM is verantwoordelijk voor meer dan veertig publicaties per jaar.

Meer informatie: www.bcm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *