Twee nieuwe Landal parken in Nederland

Landal GreenParks kondigt twee nieuwe vakantieparken in Nederland aan. Het gaat om Landal Sallandse Heuvelrug bij Wierden (Twente), Landal De Brabantse Wal bij Bergen op Zoom (Brabant). Ook in Groot-Brittannië zet Landal haar groeistrategie voort met de opening van Landal Rockingham Forest.

Evenals vorig jaar constateert Landal GreenParks een grote vraag naar vakantieaccommodaties in eigen land. Niet alleen door vakantiegangers die op zoek zijn naar natuur, rust en ruimte, maar ook door particuliere investeerders die waardevast willen investeren in recreatief vastgoed.

“De verwachting is dat deze trend voorlopig aanhoudt. Deze nieuwe parken passen dan ook perfect in onze ambitie om te groeien met nieuwe kwalitatief hoogwaardige parken dichtbij mooie natuur. We zien in Nederland nog voldoende ruimte voor groei in dit segment, maar ook internationaal liggen er groeikansen voor een sterk merk als Landal GreenParks,” aldus Dirk Anbeek, algemeen directeur van Landal GreenParks.

Landal Sallandse Heuvelrug

Dit nieuwe Landal-park ontleent zijn naam aan de ligging nabij Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug bij Wierden, op de grens van Twente en Salland. De rijke natuur van heide, bossen en glooiende velden met eeuwenoude bomen, maken dit een ideaal gebied voor wandel- en fietstochten. Op korte afstand liggen idyllische plaatsjes als Delden, Denekamp en Ootmarsum en de vele landgoederen en kastelen zijn een bezoek meer dan waard. De nabijheid golfcourses, mountainbikeroutes en van Avonturenpark Hellendoorn en Attractiepark Slagharen maken dit een aantrekkelijke streek voor een afwisselende vakantie met het hele gezin.
De bestaande 25 vakantiewoningen komen per 15 juli in de verhuur en in samenwerking met ontwikkelaar Paul Schuttenbelt, Gerrit Tijhuis en Gerri van Gerner (eigenaar van het naastgelegen bungalowpark Hoge Hexel) worden nieuwbouwwoningen ontwikkeld. In totaal komen er 110 recreatiewoningen. Gasten van Landal GreenParks kunnen gebruik maken van de centrale voorzieningen van Hoge Hexel.

Landal De Brabantse Wal

De prachtige recreatielocatie Landal De Brabantse Wal ligt bij Bergen op Zoom in een landelijke, bosrijke omgeving met talrijke sportieve en culinaire voorzieningen in de nabije omgeving. Rust, ruimte, natuur en beleving staan centraal op dit nieuwe eigentijdse vakantiepark, dat daarmee een mooie aanvulling op onze
portfolio betekent. De ligging is nabij een golfterrein, het bosgebied, de historische stadskern van Bergen op Zoom, het klimbos Brabantse Wal, Monkey Town en nabij de A58.

Het nieuwe vakantiepark gaat bestaan uit 105 recreatiewoningen en 46 lodges/tiny houses. Tevens wordt er een centrumfaciliteit gerealiseerd met een ontvangstreceptie, restaurant, minishop, technische dienst, huishoudelijke dienst, fietsverhuur en multifunctionele zaal. Het project wordt ontwikkeld door Buitenplaats Bergen op Zoom Ontwikkeling B.V. De verkoop en realisatie van de eenheden vindt plaats in 3 fases. Landal GreenParks gaat het beheer en de verhuur van de recreatiewoningen verzorgen.
De verkoop van de recreatiewoningen aan particuliere investeerders op Landal De Brabantse Wal is in handen van Landal Makelaardij en Vakantiemakelaar.

Bron en meer informatie: www.landal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *