Trampolinepark SuperJump in Geel (Be) maakt grote stap met transformatie naar FEC

Superjump in het Belgische Geel volgt de trend om op één locatie meerdere activiteiten aan te bieden. Onder de naam The House of Fun (THOF), kan de bezoeker hier deelnemen aan diverse activiteiten zoals “Karaoke Rooms” (elk met een eigen thema waaronder een heuse Wedding Chapel), Arcade Gaming (meer dan 40 verschillende arcade spellen) en klassieke pooltafels.

Het trampolinepark SuperJump blijft behouden in het 4000m2 grote entertainmentcomplex. Op termijn wil The House of Fun nog uitbreiden met bowling in het aanbod.

Ook aan het onderdeel ‘foodservice en drinks’ wordt de nodige aandacht besteedt. THOF krijgt een ruime en trendy Sportsbar met een twintigtal TV-schermen waar allerlei sportwedstrijden worden op uitgezonden en BABU; het fast casual concept van Hertog Jan Restaurant Group.

Events

Naast de bestaande attracties is het de bedoeling om een complete belevingskalender te brengen met seizoensgebonden events, parties, bedrijfsconcepten, eigen evenementen maar ook events van externen. De mogelijkheden zijn haast onuitputtelijk. Dat zowel met regionale als bekende DJ’s achter de draaitafels maar ook een stevige portie live muziek, comedy en verrassende eigen concepten.

Onderscheidend vermogen

Marketingmanager Joachim Heuvinck benoemt ook de elementen die THOF moet onderscheiden in deze markt: “We noemen onszelf een huis maar willen zeker ook een thuis zijn. Een huis vol coole zones om te ontdekken maar tevens ook een thuis waar iedereen welkom is en graag terugkomt met vrienden, familie, het bedrijf of de vereniging. En waar er vooral die hoge “fun-factor” is! Onze doelgroepen stretchen zich van de 7-jarige tot de 77-jarige. Iedereen is welkom in ons huis. Beleving voor jong, jongvolwassenen, ouders, grootouders. Millenials maar evenzeer babyboomers. B2C en B2B.”

Ook de Belgische roots worden trots vermeld: “Bij THOF zijn we er bijzonder fier op dat we een 100% belgisch en onafhankelijk verhaal kunnen neerschrijven. Vanuit de Kempense roots en ondernemerschap werd dit verhaal opgebouwd tot The House Of Fun.”

Meer informatie: www.thehouseoffun.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *