Toverland zoekt 150 scare actors voor de Halloween Nights

Attractiepark Toverland staat in oktober en november in het teken van Halloween. Tijdens de Halloween Nights grijpen angstaanjagende griezels de macht over het park. Om gestalte te geven aan deze duistere verschijningen is Toverland op zoek naar 150 acteurs. Dit jaar zijn er 13 Halloween Nights, waarbij de scare actors de bezoekers de stuipen op het lijf jagen in diverse scare zones en Haunted Experiences.

Foto: Toverland

“Als scare actor zorg je ervoor dat de bezoekers van Toverland kunnen griezelen met een lach”, vertelt Luke Verhoeven, Manager Entertainment. “We hebben veel verschillende rollen te vergeven; van zombiekrijger of circusclown tot dansende ondode of reusachtige rat. Tijdens de audities bekijken we welke auditanten onze griezels het beste tot leven kunnen laten komen.”

Speciale talenten

In het aanmeldformulier kunnen scare actors in spe ook aangeven of ze speciale vaardigheden hebben. “Kun je jongleren, mimespelen, steltlopen of heb je een ander uniek talent, laat dit dan tijdens de audities zien”, moedigt Luke aan. “We zetten deze talenten graag in!” Acteerervaring is niet nodig. Iedereen met een passie voor griezelen en acteren is welkom.

Foto: Toverland

Aanmelden audities

De audities vinden plaats op 30 augustus, 5 september en 7 september in de middag en avond. De Halloween Nights zijn op 5, 12, 19 t/m 21 en 23 t/m 27 oktober en 1, 2 en 9 november. Acteurs dienen minstens 18 jaar oud te zijn en op minimaal 10 van de 13 Halloween Nights beschikbaar te zijn, net als op de generale repetitie op woensdag 2 oktober.

Naast scare actors is Toverland ook op zoek naar zoneleiders voor de diverse scare zones en Haunted Experiences, servicemedewerkers voor o.a. de ticketcontrole bij de Haunted Experiences en acteurs die tijdens de familievriendelijke Halloween Days de jongste bezoekers kunnen betoveren met speciaal entertainment.

Voor meerinformatie: Toverland.com/scareactor en Werkenbijtoverland.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *